🇹🇷 DK 2022 Elemeleri G Grubu H:3 | Türkiye 3-3 Letonya | MS | 30 Mart | TRT Spor

Kafada sorunlar var biliyorum. Çağlar daha iyi oyuncu mental olarak ona birsey dememde. Bizdeki topcuların potansiyelini kullanamayan biri var basimizda
Oyun kurma olarak bilemem ama savunma anlamında Çağlar Marcao'yu tekme tokat manyağı eder. Marcao'yu PL forvetlerine karşı düşünemiyorum ama Çağlar her hafta onlara karşı başarıyla oynuyor zaten.

cengiz umut meras - caner degisikligi hepimizi mutlu edecektir

keza y.yazici yerine hizli bir halil oyuna girmelidir

Skor keşke rahatlasa da Ozan'ın yerine Abdülkerim girse. Hem Ozan sakatlıktan dolayı zorlanmamış olur, hem de başka şans alması zor olan Abdülkerim süre almış olur.

Başka şans almasının zor olduğunu söylememin nedeni kendi yetersizliğinden ziyade yaşının 26 olması ve önünde Çağlar, Merih, Ozan, Kaan, Mert gibi daha genç stoperler olması. Hatta Ravil gibi arkadan gelen isimler de var. Bu kadar yoğun sakatlıklar olmazsa başka çağrılmama ihtimali var doğal olarak. Benzer bir durum Zeki ve Nazım'ın sakatlığı göz önüne alındığında Alpaslan için de söylenebilir tabii ama ben onun Nazım ile mücadele edebileceğini düşünüyorum.

Oyun kurma olarak bilemem ama savunma anlamında Çağlar Marcao'yu tekme tokat manyağı eder. Marcao'yu PL forvetlerine karşı düşünemiyorum ama Çağlar her hafta onlara karşı başarıyla oynuyor zaten.
O birazda hocanın elinde. Konsantre olduğunda üst düzey oynuyor. Mental koç tutacaksin. Gazla filan olacak iş değil bu.

çıkarken bizden iyi pas yapıyorlar

Yusufun ikinci yarıya baslamaması lzm. 3 maçtır vasat ama senorun oyunculaela duygusal bag sacmaligi yuzunden oynuyor

Kafada sorunlar var biliyorum. Çağlar daha iyi oyuncu mental olarak ona birsey dememde. Bizdeki topcuların potansiyelini kullanamayan biri var basimizda
ya premier lig diyoruz da burada itin gotune sokulan diagnenin takiminin yıldızı olduğu yer hani çokta şaapmamak lazım. Ne tür malların da olduğunu biliyoruz.
Premier lig safi reklam %30-35 lık bir dilimi muhteşem seviyedir geri kalanlar bizim sapladığımız badou, bu sene kiraladigimiz etobo, besiktesa gönderilen gazzehal, en kotu forvetimiz diagne, kiraladigimiz 10 mac oynamayan lemina falan.
Luyindama sakatlanmasa en kotu bir İngiliz kulubune satılmıştı.
Marcaonun az buçuk kaliteli menajeri olsa 1-2 mac boktan takımlara karşı milli formayı giydirir preier lige bir şekilde çakardı.

Geri
Üst Alt