🇹🇷 DK 2022 Elemeleri G Grubu H:3 | Türkiye 3-3 Letonya | MS | 30 Mart | TRT Spor

Şenol Güneş ciddi ciddi Fatih Terim vol. 2 aynı onun gibi inatları var onun gibi evlat kategorisinden sürprizleri var

Takım tutuk nasıl olsa kazanırız modunda ciddiye almıyorlar umarım kaza golü yemeyiz

şu seviye takımlara 4 er 5 er tane rahat atamayan takımlardan büyük başarı beklememek lazım

ozanın kazandığı hava topu yok
Sanki Galatasaray'ın maçını izliyor gibiyim sahada prime dönemini çoook öncede bırakmış sadece ismi kalmış futbolcular ne kadar kötü oynarsa oynasın hocamız hiç müdahale etmiyor inat mı inat işte

Senin itin bilmem neresine soktuğun Diagne Leicester'da oynamıyor ama. Çağlar o bahsettiğin %35'lik dilimdeki takımlardan birinde başarıyla oynarken Marcao'yu anca o %65'lik boş beleş takımlardan birisine satabilirsin şu anda.
E tamam da premier ligde marcao oynayamazın cevabı değil ki bu.
Marcao çağlardan iyi mi demişim ? Lafa ortasından dalmaya gerek yok sanırım.
Konunun başlangıç noktası çagların gelişimi sonrası potansiyeli olan marcaoya yazık ediyoruz. İyi bir eğitim alacağı bir kulube giderse hem bize hem kendisine faydalı olur idi.

Çağlar 2.ligden almanyaya gidip eğitim alırken biz marcaoyu portekizden alıp şampiyon takim defansı yea seviyesine çektik. Biri muhteşem alman disipliniyle eğitim alıp premier lige gitti ki leicesterde ilk zamanlarını da hatirlatirim ayak uydurmaya çabaladı(ayni kabak gibi) şu an muhteşem bir defans oyuncusu oldu. Biz sampiyon olurken çita yukselttigimiz oyuncuyu aradan geçen 1,5 senede daha aşağıya çektik bunda da tüm sorun teknik ekibindir, kafa topuna çıkan herifler çıkamaz oldu artik.

Daha da özetleyeyim istersen. Çağların gelişiminde teknik ekip desteği varken bizim teknik ekip yetersizliğinden dolayı marcaoyu gelistiremedik.

Sadece Ozanı izle.
Hava topuna çıkmıyor.
10 metre geriden gelen adam, tren gibi geçiyor yanından.
Gölge savunma bile yapmıyor.
O orta geldikten sonra o top 80% gol olur.
Diyelim Caner girdi ters kademeye, bir ters vuruşla yine topu ağlardan alırız.

Bir defansçı hava topuna çıkmıyorsa o topu kovalaması lazım.
Alanı daraltıp rakip oyuncuyu taç çizgisine yönlendirmesi lazım.

Gscimbom mobil
Caner Çağların adamına koşup kendi adamını boş birakmasa o topa vuramasada vurdurmazdi arka direkte reis.

Ozan konusuna birsey demiyorum. Sahsen bende begenmiyorum onu. Nasil lpool yapti hayret

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak Yılmaz'ı çok şımarmış gördüm bu maç, zamanında bunları Galatasaray'da oynarken de yapıyordu

Müldür’e bak, mükemmel aldı penaltıyı

Penaltiiii. Mert naptin lan

Geri
Üst Alt