mac oncesi ekledigim son mesajda bekledigim isimler oyuna agirligini koydu bizim adimiza...
rakipte de lazio'lu oyuncu ve ondeki bozovic'e vurgu yapmistim dikkat edilmeli diye. laziolu iyi kacti ve golu yazdi.
bizde bekledigim gibi formda cengiz'in ayagindan 1 gol 1 asist ...
hakan ortada takimi organize etmeye oyunu tek pas yerden kisa paslarla gerektiginde oyunu sogutuyor gerektiginde diyagonal uzun paslarla ataga cikariyordu,,,cengize uzun ayaga nokta atisi klas idi....
2 gol 1 direkten donen top ve bir kac tane alti pastan disariya attigimiz vuruslar...burak,yusuf,cengiz,kenan ayagindan....
dm de okay yanliz kalsa da gayret etti... kanimca arkasinda kaan ve merihle uyumu iyi degildi... hem macin basinda hem devrenin sonlarinda yedigimiz iki tehlike den biri de gol oldu son ataklarinda ise yine kaan ,merih'in topu izlemesi ile kabak okay'a patlayacakti. ya orda kaan ve merih fazla ara acmayacak tek pivotla ,ya mudehale edecekler- oyle seyretme ile topu rakibe birakir kontra veya atak yersin-yedikte.
defansin solu zaten devsirme ve mac eksigi olan mert muldur. mac oncesi de deginmistim burdan sorun yasariz, yasadikta.
zeki macin basinda bocalasa da sonradan toplarladi,,defansta tek begendigim kendisi oldu bu denklemde.
rakip bir kez kaleyi tutturdu onda da gol attilar. diger tehlikeleri ise yandan auta giden sutlari.bunu da kenan'in sol yari alanimizda kaptirdigi topla buldular........
*cengiz,yusuf,burak bu uclu sade oynamaya bakmali ozellikle ice geldiklerinde,,aksi takdirde kaptirdiklari toplarla atak yiyoruz,,,veya faul yapiyorlar bosuna frikik verip olasi kart goruyoruz.... faule gerke olmayan yerlerde fauller yapti bu uclu sacma goruntulerdi .....
kenan'in bir pas haric pek etkinligini gormedim. rakibin stoplerleri ve kanat beklerini de yeterince rahatsiz etmiyor....hoca mutlaka yerine oyuncu almali. letonya maci gibi olmasin bu macin sonu...
degisiklik oalcak mi merak ediyorum. misal pivotu ciftleyebilir....
skoru koruyamayan bir takimiz bu elemelerde genelde.... mutlak 1 gol daha bulmaliyiz macin son ceyregine stressiz girmemize yonelik.......