DK 2022 Elemeleri G Grubu H:4 | Türkiye 2-2 Karadağ | MS | 1 Eylül | TRT 1

okay sakatlanip cikiyorsa yerine berat özdemir girmez mi? kadroya bile almamis. taylan'i koy bari

Burak'a yazılır bu sonuç bu kadar gol kaçar mı? Cengiz- Hakan-Kerem 3 oyuncuda gollük pozisyonlara soktular Burak'ı hepsini de kaçırdı. Bu maç berabere bittiyse Burak yüzünden. Bizim Kasımpaşa maçına benzettim biraz orada da Diagne golleri kaçırmıştı. Okay çıkınca rakip daha rahat girdi bizde de Cica çıkması maçı döndürmüştü.

Burak’ın atamadıklarına bakın Alpaslan hata yaptıysa Maltay armut gibi bakmayacak.

Yenilen golden önce kereme 10 yaşındaki altyapı oyuncusunun vermeyeceği kötülükte pas atan hakan çalhanoğlu çöpünü de unutmayalım.

Çok sevindim. Yabancı sınırını başımıza musallat etti rezil herif inşallah bir an önce defolur gider.

Futbolun başında ülkeyi yiyen 5 şirketten birinin başkanı var

Takımın başında 0 puan çekmesine rağmen istifa etmeyen filozof var

Futbolda milli takımı tutmak bu faktörlerle çok zor, milliyetçilik gibi kavramlara indirgememek lazım

Yabancı sınırı da gelmişken yüzü gülmesin bu insanların

Bunlar cebelitarık'ı bile ıkına ıkına zor yenerler.

Skoru,oynanan futbolu,kaybedilen puanlari her seyi anlarim da Enes Unal'i oyuna neden aldin ne bekledin ne dusunuyodun cok merak ediyorum.Sunun izahini yap bir daha futbol seyretmeyecem valla bak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burak lalesi her topa koşmak yerine arada beklese kerem bomboş kaleciyle karşı karşı kalmıştı

Bir td elleriyle maçı nasıl verir onu izledik

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt