DK 2022 Elemeleri G Grubu H:4 | Türkiye 2-2 Karadağ | MS | 1 Eylül | TRT 1

Kenan’ın Enes’in kurtarsın seni filozof

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ilk yari cengiz ikinci yari sonlara dogru kerem. Niye hep bi tarafi felc ediyorsunuz?
Rakip hep bi tarafi kapatiyor, niye iki taraftan tehtid edemiyoruz? Niye kamiyon kenan, neden cengiz kerem ayni an oynamiyor. Akil tutusmasi yasiyorlar resmen.

Skoru,oynanan futbolu,kaybedilen puanlari her seyi anlarim da Enes Unal'i oyuna neden aldin ne bekledin ne dusunuyodun cok merak ediyorum.Sunun izahini yap bir daha futbol seyretmeyecem valla bak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kasimpasa macinda babel girdikten sonra mac bitmisti. bugün enes girince mac bitti aslinda. benzer hikaye, benzer skor.

Yalnız bu herifler bu zeminden çok çekerler bayağı sakatlık verirler.
Stadı falan isterlerse vermeyelim :asd:

Canim renktaslarim moralinizi bozmayın milli takım artik eski milli takım da değil. Hele milli takımı yönetenlerin hemen hemen hepsi Gs düsmanı. Hem katılsak ne olacak sanki. Boşverin

3 yerli oynatmayi zorunlu kildiklarindan beri milli takimin kac macta kac galibiyeti var?

Sen git Hollanda ile Norvec'i yen, ki o maclarda cok sansliydik vurdugumuz gol olmustu, sonra git hem Letonya hem de Karadag'a iki farkli öne gectigin maci hediye et.

Euro'daki rezaletten sonra 100 kere kovulmasi gereken adami hala yalaya yalaya bitiremiyorlar. FT olsa Euro sonrasi her yer istifa sesleriyle yankilanirdi. Kodumun zimbaci yalakasinin arkasi saglam tabi.

Bu Enes Ünal sevdası nedir? Ne başarısı olmuş bugüne kadar. Bana göre ikinci Batuhan Karadenizdir hasbelkader Avrupa’ya attı kendini. Adem Büyükten iyi mi yani?

oyuncuların saf yeteneklerini ve belli bir dakika kondisyonlarını çıkar türk teknik direktörlerden geriye koca bir çöp kalır

Letonyaya 3-1 den karadağa 2-0 dan maç veriyorsun hatta şans yanında olmasa hollandaya da 3-1 den maçı verme noktasına geliyorsun kupada sonuncu oluyorsun hala orada oturuyorsun... Bugun resmen kasımpaşa maçını ikinci kez izledim... Suçumuz ne anlamadım ki

Geri
Üst Alt