DK 2022 Elemeleri G Grubu H:5 | Cebelitarık 0-3 Türkiye | MS | 4 Eylül | TRT 1

Can sıkıntısından maçı açayım dedim futbol sevgimi kaybettim. Ruhum sıkıldı ulan.

Efenim yabancı sayısı kademeli olarak düşürülüyor eğer plana sadık kalınır yabancı futbolcu tamamen yasaklanırsa milli takım 5 sene içerisnde EU+DK kupalarını kaldırıp külliyeye götürecektir kimsenin şüphesi olmasın

Maçtan öncede yazdım geride 1-2 adam bırakacaksın sadece adamlar gömülü zaten

2 beki çıkarması lazım 2.yarı efecanla kerem hem kanat hem bek oynayacak böylelikle o daracık alana 2 adam fazladan sokucaz

Boşluk bulamıyoruz şutla açarız anca maçı,çizgide sete dönüp ceza sahası önündeki adama hızlı topu getirip boş şut vurdurtmalıyız oda taylanla olmaz

Zemin suni çim mi ya sürekli siyah birşeyler kalkıp duruyor.

Bizimkileri beğendim bu maç.
Taylanı geriden ne kadar uzak tutarsak o kadar iyi ve ayrıca şut çalıştırsak çok iyi bir 8 numara olur.
Kerem için üst düzey bir kanat hocası bulup antrenman yaptırmak gerekir.
Şu maçta parlayan 4 kişi vardı ikisi bizimkiler birisi mert diğeri de kaan.

Yusuf çok kötüsün yahu, orkunu da beğenmedim Aytaç oynasa bu kadar oynar zaten.

Maçın zaten en kötüsü Enes tartışmasız leş bir futbol. Şu herif bile milli olabiliyorsa her forvet oyuncusu için umut vardır.

Zımbacı ilk fırsatta aşkını oyuna sokacak sanki tek eksiğimiz oymuş gibi. Yazık ne diyeyim

Taylan'ı bazı arkadaşlar eleştirmişte alakası yok bu sahada ara pasını vermesi gereken Orkun ve Yusuf onlar bomboş hiç bir şey yapmayınca Taylan'da havadan defans arkasına kaçırmaya çalışıyor ama boş adamlar zaten yaslanmış o yüzden işe yaramaz. Enes desen sahada yok hatta diğer oyuncuları da bozuyor.

taylan niye paso orta deniyor yav

bir tane ara pasi ver be adam

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Kardes fifada ucgene basmak gibi bisey mi saniyosun sen bu oyunu
Zemin suni çim mi ya sürekli siyah birşeyler kalkıp duruyor.

Bizimkileri beğendim bu maç.
Taylanı geriden ne kadar uzak tutarsak o kadar iyi ve ayrıca şut çalıştırsak çok iyi bir 8 numara olur.
Kerem için üst düzey bir kanat hocası bulup antrenman yaptırmak gerekir.
Şu maçta parlayan 4 kişi vardı ikisi bizimkiler birisi mert diğeri de kaan.

Yusuf çok kötüsün yahu, orkunu da beğenmedim Aytaç oynasa bu kadar oynar zaten.

Maçın zaten en kötüsü Enes tartışmasız leş bir futbol. Şu herif bile milli olabiliyorsa her forvet oyuncusu için umut vardır.

Zımbacı ilk fırsatta aşkını oyuna sokacak sanki tek eksiğimiz oymuş gibi. Yazık ne diyeyim
Kerem yine rezalet oynuyor maalesef

şunu söyleyen bir adamın takımı umarım her takıma madara olur

"Cebelitarık'ın avantajı aynı takımdan 8-9 oyuncuya sahip olmaları. O da Konferans Ligi'ne çıkan bir takım. Bu birlikteliği iyi kullanıyorlar."
Rezil herif ,istiyor ki Türk milli takım oyuncuları hepsi 2-3 takımda oynasin, avrupada oynamasinlar, kendilerini geliştirmesinler. Bir arada oynadıkları için de ona iş düşmesin. Dünyada iyi takımların oyuncuları hepsi ayrı takımda oynuyor ama bu adama ne anlatacaksın.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu enesin gidip bi yaz dizisinde oyuncu olması lazımdı son anda kim futbolculuğa yönlendirdiyse saçmalamış. senin yerin çilek mevsimi, kiraz zamanı enes.

Zımbacının surat çok endişeli

Kovulmamak için her an bi ekşın yaratabilir yere atlayıp

Ceza sahası dışını bırak orta sahadan kaleye vursalar gol olabilecek potansiyel var rakipte ama yok aga illa o 11 kişinin arasından pasla geçmeye çalışacaklar. Hele Kerem in Enes in önüne indirdiği pozisyonda malak 3 kişi arasındaki yusufa pas vermeye çalışıyor.. Arkadaş vurun gitsin şu topa ya...

Geri
Üst Alt