DK 2022 Elemeleri G Grubu H:5 | Cebelitarık 0-3 Türkiye | MS | 4 Eylül | TRT 1

aynen.

ben maci izlerken ,mac sonunda su ilgimi cekti ;
ilk yari letonya kaleyi 2 kez bulusturdu. ayni sekilde norvec tarafida...
2.yari ise letonya bir kez bile rakip kaleyi bulusturamadi topla... norvec ise tam 8 kez bulusturdu.
bu yonden bakinca da ilginc bir mac ici degiskenligi var letonya nin...
bir tek biz kendilerine yol verdik 3 gol- kendi sahamizda... malesef.
diger ilginc durum, bizim grupta *yenilmeyen tek takim *olmamiza ragmen -halen bir sonraki donemece yonelik net bir yorum getirememiz. oyle de dengeli olmayan bir tarafimiz var takim olarak.

bugun kazanirsak, karadag puan kaybini zihinsel olarak unuturlar oyuncular. bunun tek getirisi ve avantaji sonraki hollanda macimizda yeniden baslaginc minvalinde cikip akilli bir oyun kurgusuyla istenilen skoru alip eve donmek...
Bizim dengeli olabilmemiz için bazı mental eşikleri aşmamız lazım önce

Çek bi letonya,biz bunları yeneriz,eleriz,köy takımı,biz defans yapmayız,yaparsak gururumuza yediremeyiz gibi..

Letonya ve karadağ bize karşı beraberlik golünü bulunca nasıl sevindiler dimi,biz olsak nasıl yenemedik diye çimene uzanırdık

Bizimkilerde böbürlenme ve en tehlikelisi göt kalkma oluyo birini yenince,sonra italya çakınca dağılıyoruz komple,biz mental olarak güçlü olursak hollandayı ordada yeneriz eski hollanda değiller

Ama şenolla ve bu oyunla zor,hollandaya yenilmekte normal ama sonra bi takılma durumunda tepetaklak olup bi anda saf dışı kalmamızda çok olası

@Samet Nalbant

uzun yillardir bu bakistan cikamadik,dedigin gibi.
gucsuz takimlari hafife alma vs.

hollanda macina yonelik bir yorum getiremiyorum malesef. tam kadro olacaklar yanilmiyorsam.

maca donersek;

biz bu aksam, neden caglar ve zeki'yi oynatiyoruz anlam veremedim. her ikisi de sari kart sinirinda.
muldur de keza.

Kaçırdı

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enes Ünal balonu

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt