DK 2022 Elemeleri G Grubu H:6 | Hollanda 6-1 Türkiye | MS | 7 Eylül | TRT 1

Türk Futbolu için devrim yapacak destek verilebilecek ve futbol bilgisi olan yabancı bir teknik direktör şart oğlu şart. Mevcut yerli hiç bir td bunu yapacak ne bilgi var ne de mantalite
bütün bu kötü sonuçlar yabancı sınırlaması söylentisi ile başladı yabancı sınırlaması gelincede daha sert bi hal aldı

Ulan Avrupa'da 0 puan çektiğin kadronun aynısını çıkartıp farklı sonuç bekleyecek kadar embesil misin sen senor malı halen Burak halen Kenan halen okay Orkun ne görüyorsun bunlarda adem Büyük bile buraktan büyük oynar kerem Aktürkoglu Kenan karamani cebinden çıkartır

İnsanlara yazık ya. O kadar destek veriyoruz bir gram top oynamiyorlar. Burak kanatlara kaçıyor virgikll ve de vrij ile savaşmak yerine. Adam virgildan korkuyor resmen. Kenan, Orkun les topçular. Yemin ederim bir tane olumlu hareket görmedim. Hic bir oyuncudan görmedim. Skor 2 olmus neden oyuna müdahale etmiyorsun? Bile bile lades. Şerefiniz var ise istifa edin diyeceğim ama şerefiniz var mı orası muamma.

lucescu ve hiddink gibi 1 bunak getirirler belki yabanci olarak

milli takımı izlerken bizim takımı izliyormuş gibi oluyorum. çok bir fark yok. ikisinin başında da miadını çoktan doldurmuş, çağ dışı kalmış 2 hoca. 2 takımda da ne sistem, ne taktik, hiç bir şey yok. zayıf takımlara karşı 90 dakika top çevir, güçlülere gelince böyle madara ol

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt