DK 2022 Elemeleri G Grubu H:7 | Türkiye 1-1 Norveç | MS | 8 Ekim | TRT 1

Trabzon bunu iyi kakalamış fransızlara.

Şu Yusuf çöpünü de iyi itiledi lazlar. Diğer bacaksız çöpü de satacaklardı da sakatlandı

Ulan bu kadarda olmaz be... Kötü vur da bu kadar rezil yapma şu işi

Bu arada herkes neden oyun kuramadığımızı neden işin hep stoperlere kaldığını anlamıştır sanırım. Taylan aktif bir şekilde pas alışverişine katılmıyor boşa kaçmıyor, sorumluluk almıyor ayağı da bayağı kötü. Bizim sorunumuz 6 numara.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hocaya boşa kızmışız yav berkan taylan ile top çıkmıyor şuan gs izliyorum

Bunu anlamak cok zor degil ki, Taylan "iyi niyetli caliskan bir oyuncu" ama asla ilk 11 seviyemizde degil yasi geregi de cok cok zor ihtimal daha iyi olmasi. Berkan'in hala bir sansi var ve Berkan tempolu kosan enerjik bir oyuncu. Bu tip oyuncular uretken olmasa bile takimlara serpistirilir. Kisacasi en buyuk sorunumuz olan ortasaha defans, oyun kurma ve tecrube anlaminda.

Bu milli takımdan cacık olmaz. Bence bu takımın yenilenmesi lazım. Hoca falan filan hikaye.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avrupa’ya tarihimizde attığımız en büyük kazık bu Yusuf Yazıcı isimli artizin çift haneli rakama çakılmasıdır.

defol yusuf köylüsü

gol sevincine kafa yoracağın kadar uzun şutlara çalış

Sorun sadece kalite degil adamlar milli takimi kaale almiyo bence de dogru yapiyolar en azindan artik vatan millet sakarya ayagina yatmamalarina sevindim

Umut gunes iyi topcu cidden neden sans vermiyolar ben de anlamiyorum
Büyük takimda yokluktan oynayan mücadeleci adamlarla Milli takimda dominant oyun oynanmaz. Yenileceksen adam gibi yenil. Forvette Burak Yilmaz'dan baska biri oynamaz diye bir kural mi var acaba? Haaland oynasa Serdar Aziz'i maymuna cevirirdi.

Geri
Üst Alt