DK 2022 Elemeleri G Grubu H:7 | Türkiye 1-1 Norveç | MS | 8 Ekim | TRT 1

olası bir galibiyet fatih hocama yazar

Dolaşan 11

Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Merih Demiral, Serdar Aziz, Caner Erkin, Berat Özdemir, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Kerem Aktürkoğlu ve Burak Yılmaz

Serdar Aziz-Merih ikilisi ile savunmadan nasıl çıkacağız bakalım. Kaan’da da mı sorun var?

Bence üclü defansla cikacak kuntz, bu vasat oyuncu kadrosuyla da dogrudu bu zaten

——————altay—————-
——-zeki——merih——serdar——-
Mert M—-berat—-??————-Ridvan
——————-hakan c—————
————cengiz——burak———-

yy ne ise yarıyor milli takımda ,çözebilen varma ?

Norveç'i daha çok seviyorum. Türkiye milli takımına tffden dolayı ısınamıyorum. ama burda destekleyenler olacağı için kimseyi de provake etmek istemem. Maç anında mesaj yazmamayı düşünüyorum. Çünkü norveçi destekleyecem

Burak + Kerem top kaybı konusunda usta bir ikili olur.

İnşallah kazanırız. Kuntz’u da merak etmiyor değilim, adam Alman ama hiç öyle durmuyor😅.

Bu ne yaf, Haaland yok, Sörloth yok, King yok. Bir zahmet kazanalım bugün.

caner oynarsa orasi otoban olur

norvec fark atar rezillik cikar

Bizede 2,10 vermişler 🥴
2,35 olmuş

Bu ne yaf, Haaland yok, Sörloth yok, King yok. Bir zahmet kazanalım bugün.
Sander Berge
Ajer
Svensson
Normann da yok.

İki ayak üstüne düştük resmen, yedek kadroyla çıkacaklar maça.

Odegaard da sakat sakat oynayacak muhtemelen. Onunla Hauge'yi tutsak Elyounusi bir şey yapamaz zaten.

Amatör herif Letonya ve Karadag'i yenseydi bu macin bu kadar önemi olmayacakti. Dandik 2 takima puan vererek bizi bitirdi. Sansa kazandigimiz Norvec ve Hollanda maclarini hic etti.

Var ya bizim mallara biraz güvensem müthiş bir oran vermişler bize. 2,30 kaçmaz aslında.

Geri
Üst Alt