DK 2022 Elemeleri G Grubu H:7 | Türkiye 1-1 Norveç | MS | 8 Ekim | TRT 1

Romanya Belçika gibi sağlam bir jenerasyon yakalamış.Dogru yere demir atmisiz.

Stanciuda fena değilmiş.adam asker 10 .ben beklemiyordum böyle oynadığını.cica geldiğinden beridir denk gelince izlerim rumenleri.
Şöyle baba bi forvetleri olsa çok gol atarlar rakiplere.defanslarıda konsantrasyonu sağlam oyuncular.scoutun uzun zamandır izlediği adamlar varsa almalıyız bence

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Romanya Almanya macini izliyorum. 2. yarida onu izlerim

bu ozan tufan hangi menajerin soktugu kazik acaba? su herifi milli takimda oynatip duruyorlar.

Berat nasi kotu ya farkli mac mi izliyoruz

Berat çok düz bir herif ya.

Bizim Berkan'a düz diyoruz falan da bundan kat kat daha iyi.

Berat bu yıl Trabzon da bile beğenilmiyor neden milli takımın ilk tercihi o ki

Erman Toroğluyu dinleyim dedim yanına bir mal koymuşlar Ender Bilgin miymiş neymiş.. Değişiklik Yusuf Yazıcı adam eksiltir diyor, Serdar Dursun diyor.. hay Allahım kanallar gerizekalı kaynıyor..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Caner bile bir iki defa çizgiye inmeyi denedi. Bu Zeki ne iş yapar tam olarak? Bu kadar ağır bek oyuncusu mu olur? Savunmada da bir katkısı yok, üstüne gol yedirdi. İlk önce oyundan çıkması gereken kişidir kendisi en acilinden!

Hiç bir değişiklik yapmamış. Rezillik.

40 yaşındaki dinozor bir futbolcu nasıl oluyor da takımın vazgeçilmezi oluyor?
85 milyonluk bir ülkede hiç mi golcü santrafor çıkmaz?

Guzel soru, TFF ve tum klupler bunda pay sahibi. Halil neden yok sorusu mesela. Diyorum, Kuntz'un birkac isim disinda haberi bile yoktur. Rizik reis diye bikbik yaziyorum bu yuzden, kendimi de elestireyim.

Erman Toroğluyu dinleyim dedim yanına bir mal koymuşlar Ender Bilgin miymiş neymiş.. Değişiklik Yusuf Yazıcı adam eksiltir diyor, Serdar Dursun diyor.. hay Allahım kanallar gerizekalı kaynıyor..

Ortalık sopalık adamdan geçilmiyor.
Bir de ayı lakaplı bir futbolcu eskisi var Beinsport’ta,Galatasaray maçlarını yorumluyor.

Beratın saç stilinden belli ne mal olduğu

Bu gerizekalılar bu maçı alsa bile Letonyaya puan kaptırıp tekrar üçüncülüğe düşer.

Geri
Üst Alt