DK 2022 Elemeleri G Grubu H:7 | Türkiye 1-1 Norveç | MS | 8 Ekim | TRT 1

Yabancı sınırı sağolsun bunlara muhtacız artık.
Alakası yok yabancı sınırını bilerek bu kadroyu kurdun bizde 4 türk oynuyor halen taylan ve Berkan var sınırla ilgili yok elimizde adam gibi orta saha olsa kerem Halil ve Taylan Berkan dan biriyle net oynardı gidip asuncao aldılar
Artı ben stoperde gider Alparslana razı olurum yine bu iki vitaminsizi oynatmam
bu iki arkadaş 11 oynadıkça bizim takımdan bir halt olmaz

Bence ilk 11 ve oyun planı çok iyiydi. Ancak hoca takımı ve oyuncuları tanımayışının kurbanı oldu maalesef. Taylan kalite olarak Berat'ın rahat bir 3/4 gömlek altında. Oyun görüşü pas falan herşey vasat geçen seneye göre de çok kötü. Ozan bu maç özelinde Berkan'a göre çok daha önemliydi. İkili mücadelelere Ozan yıkılmıyor ve topları da Berkana göre daha olumlu kullanıyor. Cengiz - Yusuf değişikliğine yorum bile yapamıyorum.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takimi guardiola mourinho ve klopp birlikte calistirsa bi cacik olmaz, oyuncu kalitesi cok kötü, kendimizi kandirmaya devam etmeyelim, bu ülkede altyapilarda devrim yapilmassa kiyamete kadar degismez bu

Şunu kabul edelim ki yapılanma cart curt bize göre değil. Fifayla oturup konuşcaz ayrımcılığa gerek yok beyim dicez. Avrupa Asya amerika diye ayırmayacaksın. Karıştıracaksın bütün dünyayı.

Moğolistan
San Marino
Zambiya
Türkiye
Vietnam
Karayipler

Böyle bi grup olursa çıkarız.

Abi ben td yılmaz vural olan anadolu takımlarından milli takım istiyorum... Zaten katılamıyoruz bari heyecan olsun... Sıkıldım kabız gibi kadrolardan

Geri
Üst Alt