- 6 Eylül 2014
- 83.151
- 56.748
- 4.283
Berkan oynamadı bile lancengiz cok fazla top kaptırdı
hakan zaten rezalet
burakta kötüydü
rıdvan berkan topcu degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan oynamadı bile lancengiz cok fazla top kaptırdı
hakan zaten rezalet
burakta kötüydü
rıdvan berkan topcu degil
aynen hakem baya kolladı tr'yi ona rağmen zor yendiler. cebelitarık belki yenebilir türkiye ama karadağ affetmez bu beceriksizleri.4 dakika uzatma olan maçta penaltıyı+7'de , golü+9 da attık.Uzatmada da normal duraklama dışında oyun durmamişti.
Pozisyonun başına bak burak adamı kolunu eve götürecek nerdeyse
beyaz kafalı beratBerkan oynamadı bile lan
yahu sonunda şunu görebilen çıktı. adamın dengesini fena halde bozuyor burak.Pozisyonun başına bak burak adamı kolunu eve götürecek nerdeyse
Adam rakip defans gibi. ömür törpüsü gibi herifBöyle bir maçtan sonra son dakika golünü atmasına rağmen Burak milli takıma çağırılmazsa işte o zaman bir şeyleri öğreniyoruz ve değiştiriyoruz demektir.
Öncesi uyku hapi gibiydiValla son 15 dakikayı seyrettim ben bile çıldırdım çok baskılıydık hakettik golü ha öncesini bilemem
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Malın teki belli o yav. o nasıl bir sacbeyaz kafalı berat
Çok aradaydı açıkçası adam gibi bi hakem olsa vermezdi o pozisyonu bence burak bu kaşarlıkları iyi yapıyo işte yapcak bişi yokeğer burakın yaptığı harekete faul verilecekse 85 tane faul çıkar zaten
Usta sen bizim milli takimdan mi yoksa yabanci bir ulkeden mi bahsediyosun. Turk degilmisin?aynen hakem baya kolladı tr'yi ona rağmen zor yendiler. cebelitarık belki yenebilir türkiye ama karadağ affetmez bu beceriksizleri.
zaten çıksalar da play offda bunları rezil rüsva ederler