DK 2022 Elemeleri G Grubu H:8 | Letonya 1-2 Türkiye | MS | 11 Ekim | TRT 1

puan eşitliğinde genel averaj mı ikili mi

Abicim kime orta açıyorsunuz. Takımda kafaci mi var. Kimse söylemiyomu bunlara Burak efendi öyle istiyodur. Halilde son vuruşları Berbat bir oyuncu ama yine top saklıyor pas veriyor pozisyona giriyor. 40 yaşında Burak izlemek istemiyorum

Heriflerin stadı bile yarım yamalak atletizme daha uygun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Hakikaten hem saha hem de oynanan futbolun kalitesine bakınca Anadolu'nun ücra bir ilçesinde 4. lig takımlarının oynadığı Türkiye kupası 65. tur ön eleme turu maçı gibi duruyor.

Muhtemelen alırız bu maçı ama kardeşim bu milli takımı haketmeyen adamlar var o kesin artık. Yani burak ısrarı tiksindiriyor olmuyor yeter arkadaş yaş da kemale erdi artık. Zeki, caner hatta vatan için zamanında canını vermiş merih demiral dahil yarıdan çoğu haketmiyor bu milli takımı. Bi kere forvete artık halil dervisoglu monte edilmeli. Enes menes mümkünse uzak tutulmali bu milli formadan. Boş boş antreman yapıp giden topçulardan kurtulmak lazım.

Hakikaten hem saha hem de oynanan futbolun kalitesine bakınca Anadolu'nun ücra bir ilçesinde 4. lig takımlarının oynadığı Türkiye kupası 65. ön eleme turu maçı gibi duruyor.

Bizim veledlere yakışmış ama mekan, bence burada kalıp oynasınlar bundan sonra

cok kötüyüz.

takimda futbolcu olarak ben bir hakan ve caglari görüyorum.

gerisi komple bos futbolcu. merih yanindaki adama pas atamiyor. her pasi oyuncunun gerisine. böylece ataga hizli cikilmaz.

cengiz'de yine boslari oynuyor.

Doğru dürsüt Teknik direktör kariyeri olmayan birini Milli takıma getirmek net birilerinin ittirmesi bu. Sergen Yalçın - Bjk anlaşması olmuyor denirken de bu adamın adı çıkmıştı anlaşma olmazsa Kuntz gelecek diye. Bjk'ye ittiremediler, Milli takıma ittirmişler.

Maçta ismini bildiğim oyuncular. Burak, Caner, Kerem, Hakan Çalhanoğlu. Marsliyada oynayan çocuğun adını unuttum. :)

bırakın keremi oynatsınlar piyasa yapsın iyi paraya satarız enazından yoksa zaten bu kafayla giderse level atlayamazsa abileri gibi bize atlayacak

enazından para kazanalım

Bizim çocuklar (Cica & Morutan) 1-0 öne geçmiş, playoffu zorluyorlar

Şu rakibin oyununa bakarsak kilit açabilecek yetenekte tek adam Halil dir sanırım ama hoca oyuna bile sokmayacaktır çocuğu..
Ayrıca Kerem ve Cengiz i kanatta oynatacağına forvete yakın oynat hücumdaykrn daha iyi. Kanattan ne kalabalığın içerisine girebiliyorlar ne orta atabiliyorlar...
Ha bir de Orkun ne yapıyor sahada?

Sag kanada doğru yüklen... Yok olmadı geri ver, gerideki ortaya... Hadi şimdi sola yükleeen... Yok o da olmadı geri dön... Aha rakip basıyo ugurcan al koçum şu topu... Şimdi sagdan gene başlıyoruz :D yine ve yine....

Geri
Üst Alt