DK 2022 Elemeleri G Grubu H:8 | Letonya 1-2 Türkiye | MS | 11 Ekim | TRT 1

Bu Kuntz Halil yerine Serdar Durdun çöpünü alır oyuna

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Bu maçta çoktan Halil ve Serdar Dursun oyuna girmeliydi. Serdar hava toplarında top falan indirirdi, ortalığı karıştırır, Halil ise ince işleri yapardı. Burak top bile kontrol edemiyor. Kuntz'da izliyor hala öküzün treni izlediği gibi.

Yarım saat sonra elenecek olmamız ne sahadakilerin ne teknik ekibin umrunda

Takımı kuntzun yönettiğini yada kadroyu onun yaptığını düşünmüyorum. Ki kuntz yeterli bir teknik adammi o bambaşka bir konu zaten
Özgür, kadroda bir problem bence yok, 1-2 oyuncu çıkarıp 1-2 oyuncu koyabilirsin en fazla o da olayın boyutunu pek değiştirmez.
Problem oyuncularda, bundan fazlası olmaz kim olursa olsun kenarda. Şu maçta işin teknik adama bırakılmaması lazım hem de 2 haftalık bir adama. Oyuncularımız takım oyuncusu değil, iyi bir takımda iyiler ama bir takım olacak mental güçten yoksunlar. He bunu teknik direktör sağlayabilir mi, bir yere kadar evet. Örneğini Avrupa Şampiyonası eleme grubunda gördük. Muhtemelen bir şekilde DK’ye katılırsak Euro21’den farkı olmaz.

Lan biriniz instagramdan bu letonyalilarin bacısına mı yürüdü nedir? Adamlardaki hırsa bak

Şu maça Caner ve Burak değil de Halil ve Rıdvan çıkmış olsa ne kaybederdik çok merak ediyorum, hı doğruya takıma abilik yapıyorlar değil mi ?
Bir takimda tecrübeli diye oynatilan adamlarin %80i abartisiz takimin en kötüleri oluyor Türkiye özelinde.

Orkun, Merih, Burak, çoğu zaman Hakan… Bunlar bu jenerasyon varken oynamamalı. Evet Merih, gün geçtikte daha kötüye gidiyor, 2 sene sonra Alanyasporda.

Milli araların ne kadar sıkıcı ve gereksiz olduğunu şu milli takımı izlerken daha iyi anlıyorum.

takımdaki en ciddi düşüş zekide

neden kesilmiyor anlamıyorum

hakan ilk yari basi anlar iyi paslar veriyordu, ikinci yari oda iyice si...ti.

Geri
Üst Alt