DK 2022 Elemeleri G Grubu H:9 | Türkiye 6-0 Cebelitarık | MS | 13 Kasım | TRT 1

Topa mudahale ederken çarpışıyorlar. Dogal gelişiyor hersey kasit yok renkdas. Sunu bizden biri yese ortalık yangın yeri olurdu. Neyse isimize geldi sonuçta
Bazı arkadaşlar kırmızı değil demiş. Tekrarı izler izlemez içim cız etti. Yok öyle bir topa girme şekli. Zekin'in bileginin üstüne oturarak zıplıyor herif ve makasa alıyor. 100 de bir milyon kırmızı. Bizim türk hakemleri olsa zekiye sarı verirdi.

Kerem'de gelişme var. Bizim son maçlarda da daha iyi oynuyordu. Barış'ın top kontrolü kötü görünüyor.

Canlı izleyince kırmızı değil ama.tekrardan bakınca net kırmızı tabi bizim ligte mesela imkansız.verilmez

Valla ben ki en ufak hatalarında hakemlere feci giydiririm.. beni bile şaşırttı bu kart

Aynısı bize olsa hakemin sülalesini bırakmazsınız lan :asd

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burak-yilmaz-balikesirspor-macinda-adeta-ofsayt-6507316_6404_o.jpg

Topa mudahale ederken çarpışıyorlar. Dogal gelişiyor hersey kasit yok renkdas. Sunu bizden biri yese ortalık yangın yeri olurdu. Neyse isimize geldi sonuçta
Bu çarpışma değil hocam. Arkadan kaydiracaga atlarmış gibi atlayıp makasa alıyor. Zekin'in bileginin altta kalıp kırılmaması büyük şans. Net kırmızı.

niye atıldı bu adam oyundan çözemedim faul bile görmedim pozisyonda birsey kaçırdım herhalde

6pasta dizilen takıma nasıl bu kadar ofsayta düşüyorsunuz yav ofsaytlar yüzünden maç izlenmiyor resmen

38 yasında torun torba sahibi olacak adamla gol arıyoruz hala

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burak denen kazma 10 sene bizdeyken bile cekilmiyordu, simdi bu halinden katki bekleyen birisi net maldir

Geri
Üst Alt