Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.678
- 21.759
- 2.643
4-4
☆☆☆☆
☆☆☆☆
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız ilk golü bunlar atarsa net komik olmaz mı.
Zımbacının torpillisi Enes denen mal penaltı kaçırmıştı 3.dakikada mı ne.geçen maç öyle oluodu galiba herifin teki uzaktan plaseyle manyak 1 şut çekmişti kaleci son an çıkardı
Son avrupa şampiyonası gibi olacaksa zaten hiç gitmeyelim daha iyi.Yine birilerinin yenilmesi sayesinde finallere kalma hayali kurduğumuz organizasyon. Ama bu sefer böyle olmayacak. Geçmiş olsun. Yine bir dünya kupasında daha yokuz.
Hatırlatma abi yav.Son avrupa şampiyonası gibi olacaksa zaten hiç gitmeyelim daha iyi.
Ben de şok olmuştum. Yabancı futbol forumlarında falan Türkiye için sürpriz takım olacak diyorlardı, tek kelimeyle rezillikti hakikaten. O kadro nasıl o kadar kötü iş çıkardı hala anlayabilmiş değilim.Hatırlatma abi yav.
Açılış maçına gittim, o kadar masrafa girdiğime bin pişman oldum. Tamam İtalya iyiydi ve güçlüydü hatta kupayı kazandı ama bizimkiler zerre mücadele etmediler yürüdüler sahada adeta. Insan biraz kendini zorlar açılış maçını oynuyorsun tüm Avrupa senin maçını izliyor böyle ezik ezik de oynanmaz yav. ABV hepsinin.
Fener maç konusuna gel mizaha hız verdikbizimkileri oynatma kunt