DK 2022 Elemeleri G Grubu H:9 | Türkiye 6-0 Cebelitarık | MS | 13 Kasım | TRT 1

Yine birilerinin yenilmesi sayesinde finallere kalma hayali kurduğumuz organizasyon. Ama bu sefer böyle olmayacak. Geçmiş olsun. Yine bir dünya kupasında daha yokuz.

Son avrupa şampiyonası gibi olacaksa zaten hiç gitmeyelim daha iyi.
Hatırlatma abi yav.

Açılış maçına gittim, o kadar masrafa girdiğime yaşadığım strese falan bin pişman oldum. Tamam İtalya iyiydi ve güçlüydü hatta kupayı kazandı ama bizimkiler zerre mücadele etmediler yürüdüler sahada adeta. Insan biraz kendini zorlar açılış maçını oynuyorsun tüm Avrupa senin maçını izliyor böyle ezik ezik de oynanmaz yav. ABV hepsinin.

Hatırlatma abi yav.

Açılış maçına gittim, o kadar masrafa girdiğime bin pişman oldum. Tamam İtalya iyiydi ve güçlüydü hatta kupayı kazandı ama bizimkiler zerre mücadele etmediler yürüdüler sahada adeta. Insan biraz kendini zorlar açılış maçını oynuyorsun tüm Avrupa senin maçını izliyor böyle ezik ezik de oynanmaz yav. ABV hepsinin.
Ben de şok olmuştum. Yabancı futbol forumlarında falan Türkiye için sürpriz takım olacak diyorlardı, tek kelimeyle rezillikti hakikaten. O kadro nasıl o kadar kötü iş çıkardı hala anlayabilmiş değilim.

Büyük ihtimalle izlemeyeceğim maçtır belki ara ara skora bakarım. Dizi film oyun varken neyleyim milli maçı

Min 4-5 atmazsak gg. O zaman norvecin yenilmesi gerekiyor

Su aday kadroya bak küfür edesim geliyor sonra degmez diyorum. Grup 3.sü olmasi normal.

Yakup buraya da el atmış. Bu arada kimse yazmamış, Ozan Tufan sakatlanmış. Kadrodan çıkarılmış.

berkan kerem halil sakatlik pahasina gelsin milli maca pareira efendi fener maclarinda saglam olan irfani yollamasin bizim maci düsünerek🤬
cengizde bu mac gelmeyip bizim uefa macina yetisirse agir söylenirim!!!

Türkiye XI: Uğurcan, Zeki, Çağlar, Merih, Caner, Orkun, Kerem, Halil, Hakan, Barış Alper, Burak.
BAY-Kerem-Halil 11

Kuntz 6 koymamış. 11 heyecan veriyor. İki anlamda da. Kaybededebiliriz.

Geri
Üst Alt