DK 2022 Elemeleri G Grubu H:9 | Türkiye 6-0 Cebelitarık | MS | 13 Kasım | TRT 1

Letonya ve Karadag maclarinindan birini kazansaydik rahattik.
Karadag zaten zayif takim degil, bir de Hollanda'nin bir iddiasi yok ama yine de Van Gaal'a guveniyorum.

Maçın berber,kuruyemişçi,güreşçi,manifaturacı gibi futbolla pek de alakası olmayan meslekleri icra eden adamlara karşı oynandığını unutmamakta fayda var. Yüksek Beklentiler içine girip tadımızı kaçırmayalım derim.

Sürpriz olmazsa,
Sırbistan, İsveç, İsviçre, Galler, İskoçya, Hırvatistan, Polonya, Makedonya(Romanya), Ukrayna(Bu grup karışık).
2 takımda Nations League'den geliyor.

Hepsini kolaylıkla tokatlariz.
Hırvatistan ile başa baş oynarız.

Mert Müldür:

Bu maçı farklı kazanmak istiyorduk. Girmeden önce hocamız bize öne doğru fazla hücum yapmaya çalışın dedi. İlk golümü attım. Norveç'in 0-0 berabere kaldığını duyduğumuzda çok mutlu olduk. Berkan oyuna girdiğinde, 1-0 dedi korkuttu bizi ama 6 gol atmaya çalıştık.

Evet doğru, VAR sağolsun iptal etti golü.

İlk yarıda Zeki'nin ortasında bizim Halil'in bomboş durumda vurduğu rezil kafa topu aklımdan çıkmıyor. Ben son vuruşlarda böyle rezil bir forvet görmedim hayatımda.

Herzaman derim 1500 kisilik fabrikada kursan başına Alman getireceksin,inşallah bizim takimda bunun farkina varacak vizyonu olan bir Alman hoca getirecek..
Ne yani 10 kisi cebelitarika 6 attik diye beden egitimi hocasi td bile olmayan altyapi hocasi kuntz mu ovulecek yani

Herifi maşa olarak almışlar servet yardimci falan kukla gibi oynatiyor herifi

Geri
Üst Alt