- 1 Ocak 2011
- 15.328
- 10.402
- 1.838
Caner hanzosu orta yaparak ataklarin icine ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 TL de 7.31 ruble. Bu durumda biz de Rusya dan mı zengin oluyoruz?1 Cebelitarık paundu 12,33 TL’ymiş. Aynı zamanda EU üyesi. Ne fakiri yahu.
Ekli dosyayı görüntüle 141727
Durmamamız lazım. Umarım Norveç puan kaybeder de averaj hesabına gerek kalmaz.Kuntz Fatih Hoca gibi dur demezse 7 atabiliriz rahat bence
böyle giderse atarızridvan bu mac 7-10 gol bekliyorum diyor ikinci yarida![]()
Bizd boyle yapa yapa sampiyonluk verdik gecen sene.Galatasarayli birinin bunu cok iyi bilmesi lazim acimak yok.Olm adamlardaki fakirliğe bak pet şişelere erik hoşafı koyup getirmişler, kırmızı kırmızı içiyorlar. Daha fazla Üzmeyin bu garibanları yazıktır
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildikerem kadar halil kadar şans bulamıyo onunda etkisi varBarışın tepki süresi cok uzun. Ligde de tam şut cekecekken rakipler gelip yetisiyorlardi, bir kac pozisyonda dikkatimi cekti. Henüz süper lig seviyesinde degil bence, bizim icin yeterliligini geçtim.
Hollanda bu akşam puan kaybederse şaşırmam açıkçası.farkta atabilir yenebilir normal durum bu ama puan kaybederse şaşırmam.
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben bi hız göremedim vallaBarış Alper oynadıkça gelişecek. O fizik ve hızdaki adamdan vazgeçilmez
mucize olsa keşke hollanda iki maçta 1 alıp biz lider olalım
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi