Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.709
- 66.792
- 5.003
Gs'nin hainlere karşı yumuşak tavırları hiç hoşuma gitmiyor. Ultraslan ve yönetim yüzünden hep. Haine hakkettiği gibi davranmak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sadece beddua etmem ne hali varsa görsün derim geçerim. Ama şu halde resmen ayağını eline versinler diye izliyorum. Ki ben bu tip hakkında tek olumsuz mesaj yazmamışımdır. Hep desteklemişimdir şu forumda.Özür dilerse affedecek misin ki?
Adamlar Kenan'a iyi basıyor. Kenan temaslı oyunu sevmiyor. Barış tam tersi.Bu kenan yıldız barışın çok ama çok dandik bir çakması gibi
Merih var orada topu bırakan Uğurcan'ın alması değil o topu Merih'in bırakmaması lazım. Uğurcan almaya çalışsa normalde defans oyuncusu orada bırakmaz o da hamle yaparsa çarpışma ve rakibe gol hediye ederdin.Bunu cikip almaliydi sanki ugurcan?
Arka direk zaten kademesiz kalmis
pozisyon vermedik ki son dkdaki hariç o da müldürün mallığıydıNormalde çok beğenirim ama bu maç özelinde rakip oynadı biz attık gibi bir şey oldu.
O zaman tez zamanda inşallah...Kerem özür felan dilemez
Turnuvalarda oynanan futbolun bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Mesela okan hoca bizi şl'de kötü oynatsın ama üst tura çıkarsın kimse birşey demez. Turnuvalarda tek önemli şey skorNormalde çok beğenirim ama bu maç özelinde rakip oynadı biz attık gibi bir şey oldu.
Kağıt üstünde her özellikten biraz var gibi ama hiçbirini kullanamıyor milli takımda hiç etkili olduğunu göremedimAdamlar Kenan'a iyi basıyor. Kenan temaslı oyunu sevmiyor. Barış tam tersi.
Super kupa devre arasi baris dudagini patlatti diye haberler cikmistiŞu ibneyi döven birisi çıksa güzel olur,hey gidi Marcao varmış reisin bir bildiği.Erman Toroğlu bu lavuk için 2 kişi bunu dövdü dedi o 2.döven kahramanı bilen var mı?
Yok olurmu feriştahı gelsin aynı oyunu oynamamız lazımTurnuvalarda oynanan futbolun bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Mesela okan hoca bizi şl'de kötü oynatsın ama üst tura çıkarsın kimse birşey demez. Turnuvalarda tek önemli şey skor
Salah kralı izlerken "nerden çıktı bu herif şimdi" falan demiyorsa neyimeren inanılmaz oynuyor ama çok zorladı kendini çıksa keşke
erenim sen iyisi mi dk 60ta dümenden sakatlan çık bi sonraki maç rakipte yamal olacak zaten tatsızlık çıkmasıneren inanılmaz oynuyor ama çok zorladı kendini çıksa keşke
Fatih hoca bile son döneminde uefa avrupa liginde farklı emniyetli bir futbol oynattı gruptan namağlup lider çıktık. Avrupa'da emniyetli futbol oynatmak ayıp değilYok olurmu feriştahı gelsin aynı oyunu oynamamız lazım