Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.058
- 6.220
- 913
en kritik maç ilk maç. Kazanırsak ilk 2 garanti, kaybedersek ispanya'dan puan almamız lazım, beraberlik fena değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizler burada birbirimizi yerken Yunus Kerem Baris vs. aksamlari kamp'da ayni odada PES fln atiyordur muhtemelen
menajerlerin ve bazı kulüp yöneticilerinin oyuncağı olmuş bir oluşum Türk Bayrağı kullanıyor diye milli takım olmaz. Hak edenler yerine lobisi güçlü olan futbolcuların seçildiği bir yer haline geldi.Ne saçma mesajlar var ya. Türk değilseniz sizin milli takımımız değil arkadaşlar haklısınız. Bir iki oyuncu için milli takıma küsülmez.
sen neler anlatıyorsun yinemenajerlerin ve bazı kulüp yöneticilerinin oyuncağı olmuş bir oluşum Türk Bayrağı kullanıyor diye milli takım olmaz. Hak edenler yerine lobisi güçlü olan futbolcuların seçildiği bir yer haline geldi.
bebeğim nasılsın. @Murat Durmaz kayışı kopardı iyicesen neler anlatıyorsun yine![]()
İyiyim seni gördüm daha iyi oldum, @Murat Durmaz ın kayışlar düğüm olup fazla asılmaktan kopmuş diye duydumbebeğim nasılsın. @Murat Durmaz kayışı kopardı iyice
5 gs topçusu başlarlar şimdi ağlamaya
bunu kimyasal yollar ile sakinleştirmemiz lazımİyiyim seni gördüm daha iyi oldum, @Murat Durmaz ın kayışlar düğüm olup fazla asılmaktan kopmuş diye duydum
Dana deviren reçetesi yazıyorumbunu kimyasal yollar ile sakinleştirmemiz lazım
@Murat Durmaz tc ni ve vereceğimiz iban a ücret olarak 5000tl gönderDana deviren reçetesi yazıyorum
1 santrafor 1 atletik stoper olsa keşke beSantrafor olmaması üzüyor
Montella istifa1 santrafor 1 atletik stoper olsa keşke be