- 12 Haziran 2015
- 36.209
- 31.902
- 2.693
Averaj bu işin puan dışında en önemli ikinci kalemi.Puanla oluruz?
Sadece averajla mı olunuyor ikinci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Averaj bu işin puan dışında en önemli ikinci kalemi.Puanla oluruz?
Sadece averajla mı olunuyor ikinci
Bence uğurcan iyi kaleci edersondanda çok çok daha iyi mevcut haliBize gol yemeyecek degil ,mac alacak kaleci lazimdi ,örnekte görüldüğü gibi
Doğru da direk 3 puan yazamayacağımız bir maçı kazandık. Ha 3 0 kazansak daha iyiydi tabi de bişey kaybettiğimiz yokAveraj bu işin puan dışında en önemli ikinci kalemi.
İlk golü gördüm hatası yoktu. 2. golü görmemiştim elini uzatmadı derken?2 goldede elini uzatmadı pek.
Aaa boyle bir modumuz mu var bizim? Hic gormedik seni forumda yahu.
Hiç yaşamadım bu yaşıma kadar. Zor iş yemin ederim. Her yenilen gol sıkıntı.Milli takım kalecisinin bizden olması stresli işmiş doğrusu
Sane'nın maaşını ödersen kapatsın renkdaş.gürcülerin 10 nosu saneden iyi topçu bu arada kapar kaçarım
Çok basit kurtarılabilir pozisyondu elini bile uzatamadı.Aç izle.İlk golü gördüm hatası yoktu. 2. golü görmemiştim elini uzatmadı derken?
bile bile miBaris ne karaktersiz herifmissin satmadik diye cumle aleme sov yapti bile bile yedi kirmiziyu
gs taraftarının geneli gerçekten çok sağlam hakareti hak ediyorAbi ne anlatıyorsunuz Günayın son maçta yediklerini izleyin sonra uğurcana bok atalım.
Günayın kat kat önünde uğurcan.
GSnin kistasa bakAbi ne anlatıyorsunuz Günayın son maçta yediklerini izleyin sonra uğurcana bok atalım.
Günayın kat kat önünde uğurcan.