Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.119
- 25.456
- 3.183
musleranın da sağı yoktuuğurcanın sağı baya zayıf gibi duruyor reaksiyon veremedi pek
bizim kaleciler hep solcu oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
musleranın da sağı yoktuuğurcanın sağı baya zayıf gibi duruyor reaksiyon veremedi pek
Gardi Sommeri getirecekti aylar önce istemediler. Gelse hem maaliyeti çok düşük olacaktı. Hemde Muslera sonrası 2 sene tartışmasız bir isim kalede olacaktı.Yahu Uğurcan gelmese 40 milyona Ederson paketi gelecekti.
Gören de Donnarumma kaçırdık zanneder.
Lammens yada Fransız Çocuk gelse ne olacaktı sanki.
Neuner yada Sommer gibi Elit bir kaleci gelmedikçe birşey değişmez... Muslera'nın da genç versiyonu kırk yılda bir gelir.
Zaman gösterecek. Umarım bizim takımla kafası uyuşur...
bile bile mi
Aramızda muhtemelen yuzde 90-95 'ımız milli takımda Galatasaraylı bir kaleciyi ilk 11'de görmemiştir.Milli takım kalecisinin bizden olması stresli ismis doğrusu
Elini uzatmadı diye triplere girmişler herif öyle bir şut çekti ki 5 kişiyi koy çıkaramaz. Ayrıca adamın elini uzatacağı baş parmağında sıkıntı oldu maçta.gs taraftarının geneli gerçekten çok sağlam hakareti hak ediyor
BUlgaristan en zayif takim degil mi? Onlardan averaj kasariz belki.Averaj bu işin puan dışında en önemli ikinci kalemi.
Top 2-3 kisinin arasindan gecti, kaleci son anda gordu.İlk golü gördüm hatası yoktu. 2. golü görmemiştim elini uzatmadı derken?
Sommer en az yıllık 8 isterdi. 2 yıllık 16m Euro.Gardi Sommeri getirecekti aylar önce istemediler. Gelse hem maaliyeti çok düşük olacaktı. Hemde Muslera sonrası 2 sene tartışmasız bir isim kalede olacaktı.
Uğurcan daha maaliyetli ama onunda avantajı Türk olması. Kaleye Türk atınca fener boku yabancı sınırını değiştiremiyo. Fener diyorum çünkü Türkiye de yabancı sınırı fenerbahçenin Galatasaray'ın durumuna göre kararını verdiği birşey. Yani bişeyleri kazanmak için başka şeyden feragat etmek gerekiyo bazen. Bizimde öyle oldu ama Uğurcan günün sonunda kötü kaleci değil buda daha az zararla ayrılmak demek