- 1 Şubat 2009
- 25.081
- 25.256
- 3.468
O kadar Konya'ya aldılar maçı mevlana yardım eder diye, o da olmadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki kere yedik 8Samsunspor'lu Fatih değil miydi o?
Hazirlik maci da degil, nations league
Bizim takımın atmosferi böyle değil ya taş gibi yabancılarımız var bu kadarı olmaz hocam en kötü lemina falan oynuyor bizde için rahat olsun ha yeniliriz ama böyle 5 6 lar falan sanmıyorumvalla korkarak söylüyorum ama frankfurt maçının ön gösterimi gibi bu maç.1-2 eksik yeriz belki , sığır presten çok korkuyorum
abi ne alakası var bizim takım milli takımdan 2 kata daha kaliteli yav milli takımın santraforu yok dahaŞampiyonlar Ligi'nde elek olacağız
Yaşar değil mi olm oSamsunspor'lu Fatih değil miydi o?
E gurcistana oynarsin da.. bu adamlar oynatmiyorki seniGürcistana ilk yari o futbolu oynayan takim bukadar kötü olamaz.
Önde basınca onlar da oynatacak dansöz gibi aynı böyle defansla birebir kalacaklar sürekliBizim takımın atmosferi böyle değil ya taş gibi yabancılarımız var bu kadarı olmaz hocam en kötü lemina falan oynuyor bizde için rahat olsun
Futbolda iyileri bize bırakmıyorlar. Amatör sporları iplemiyor herifler fazlaHakkat butun dallarda devsirme var futbolda niye yok?