DK 2026 Elemeleri E Grubu H:2 | Türkiye 0-6 İspanya | MS | 7 Eylül

Dünkü maçın ilk yarısını izleyip dedim burası bombok bir noktaya gidiyor, kalbim yetmedi daha fazlasını izlemeye bıraktım.

Arkadaş öyle bir top oynadık ki, diyorum acaba Montella hiç İspanya milli takımını izlemiş mi daha önce? Adama bir garezim yok da hani eşek bağlasan kulübeye korkar dile gelir, Allah'ını seven savunmaya gelsin falan der.

Uğurcan hakkındaki görüşleriniz nedir?
6 gol yiyen bizden değildir
defans sıkıntılıydı
rakip güçlüydü
vs
vs

Hujyen midir nedir topla nasıl çıkıyor öyle yaw. Tam rakip takımın dengesini bozmalık.

Herifler hem yetenek hemde futbol kalitesi olarak üst düzeyler.Bizde 10/6.5 7 yetenek var futbol kalitemiz teknik ekibimiz yetersiz bunun sonucu bu oluyor.Liyakatın olduğu ve liyakatın çok çok az olduğu ülke karşılaşmasının sonucu oldu.Onlarda yamal merino vesaire gibi yetenekli topcular olmasada futbol kalitesi olarak yine yenerlerdi diyebiliyoruz ama bizde futbol tarihimizin en iyi kadrosu olsak bile ezemeyiz mesela oyun oyuncudan üstündür.Clde bizide elek edecekler.Yine hem yönetim hem teknik ekip yetersiz kaldığını aşırı fanatik olanlar anlar herhalde.İnsan bunu fark edince fanatiklik seviyesi saçma oluyor çünkü sen değiştiremezsin birşeyleri.

Son düzenleme:

Hasanım dünden beri böyle şeyler atıyorsun da hani moraliniz düşmesin diye topa az çıkıyorum ama illa bana da bir şeyler attıracaksınız. Türk milli takımının son üç 6 gol yediği maçta da kaleci bizim 30 küsür verdiğimiz kaleci. Ts lobisinin ittirmesine rağmen Mert gibi vasat bir kaleciyi bile geçip milli takımın birinci kaleci olamadı uzun süre. Bak 1 değil 2 değil tam 3 kere 6 lık olmuş bu kadarı da tesadüf diyen varsa polyanna aleminde yaşamaya devam etsin. Dursun Özbek bu kulüp için beka sorunudur. Ts'ye paraları gitti hibe etti resmen çok fahiş bir hata bu rakamlar korkunç.

Geri
Üst Alt