DK 2026 Elemeleri E Grubu H:2 | Türkiye 0-6 İspanya | MS | 7 Eylül

Afedersiniz ama ne kadar ne bekliyoruz ki bu takimdan?

Yalandan kendimizi buyutmek, yalandan abartmak, yalandan "yapariz be" gazi vermek...
Dune kadar gole o sevindi bu sevinmedi, o pas vermiyor su veriyor, kamerali gozluk gundemi varken futbol mu oynayacaklar.

Seviyemiz bu kadar iste.

"İspanya eski İspanya degil"

Bu kadar senin seviyen.

acikcasi, bu mac, gecen Liverpoll-Arsenal maclarini baktigimda bizim turkiye ligi ve turk futbolu cok les durumda.
Tek tesellim bizim takimin yabanci oyunculari. CL bu sene cok cetin gececek gibi duruyor.

Afedersiniz ama ne kadar ne bekliyoruz ki bu takimdan?

Yalandan kendimizi buyutmek, yalandan abartmak, yalandan "yapariz be" gazi vermek...
Dune kadar gole o sevindi bu sevinmedi, o pas vermiyor su veriyor, kamerali gozluk gundemi varken futbol mu oynayacaklar.

Seviyemiz bu kadar iste.

"İspanya eski İspanya degil"

Bu kadar senin seviyen.

6 tane yemememizi bekliyoruz mesela.

Kimse Ispanya'yi yeneriz demedi zaten. En azindan rezil olmadan yenilebilirdik.

Liverpool maçında inşallah benzer bir senaryo yaşamayız. Kendimizi fazla dev aynasına görmeden oynamamız lazım.

Dun aksam oynanan oyunu hucum pres yada savunmayi geride kurmak seklinde tartismanin anlami yok. Tum takim geride de dursa bundan farkli olmazdi sonuc. Hatta Okan ball ile 10+ gol yemek mumkun.

Dun aksamin ozeti bu kadar yetenekli bir takima pas yapma izni vermemiz. Ileride geride rakip oyunculara en az 2 metre bosluk biraktik. Rakibe bu kadar uzak durursan dunyanin en iyi takimi madara eder. Ispanya’ya bu kadar bosluk birakan her takimin sonu boyle olur isim farketmeksizin.

6 tane yemememizi bekliyoruz mesela.

Kimse Ispanya'yi yeneriz demedi zaten. En azindan rezil olmadan yenilebilirdik.
Skor onemli degil ki 3-0 yenilmis olsak daha mi yumuşak bakacaktik.

Ugurcanin 6 net kurtarisi var galiba, 6 az bile kaldi dubku futbola. Forvetin yok, sirti donuk top tutamayan kerem ne yapti? Hakan ne yapti? Arda bir yerden sonra 1 tane ben atayim modu haricinde ne yapti?

Bunlarin yerine oyuna alabilecegin adam da yok. Heriflerin her oyuncu degisikligi oyunlarini diri tuttu. Yamal cikip ismini bilmedigin adam bile girse o pas oyunu vs olacak. Cunku bir anlayislari var senelerdir.

Bizimkisi "haydi cocuklar" modu. Elle tutulur en ufak sey yok. Mevcut futbol ortamindan aksini beklemek hayalperestlik.

Hangi taktik ve futbolcuyla oynuyorsan oyna, kendinden güçlü bir takımla oynuyorsan temaslı ve sert futbol oynamalısın. Yoksa adamlar antrenman havasında oynayıp 6 tane atar. Üzerimize gelmelerini bekleyerek oynadığımız bu maç boyunca 6 faul yapmışız.

Skor onemli degil ki 3-0 yenilmis olsak daha mi yumuşak bakacaktik.

Ugurcanin 6 net kurtarisi var galiba, 6 az bile kaldi dubku futbola. Forvetin yok, sirti donuk top tutamayan kerem ne yapti? Hakan ne yapti? Arda bir yerden sonra 1 tane ben atayim modu haricinde ne yapti?

Bunlarin yerine oyuna alabilecegin adam da yok. Heriflerin her oyuncu degisikligi oyunlarini diri tuttu. Yamal cikip ismini bilmedigin adam bile girse o pas oyunu vs olacak. Cunku bir anlayislari var senelerdir.

Bizimkisi "haydi cocuklar" modu. Elle tutulur en ufak sey yok. Mevcut futbol ortamindan aksini beklemek hayalperestlik.

Evet, daha yumusak bakardik. Bu tür rakiplere karsi iyi oynamayi ögrenmemiz lazim. Bugün 0-3 yenilirsin ama bir daha ki sefere 0-2. Tecrübe edindikce bu tür oyunlarda gelisirsin.

Yillardir milli takimimizin daha kalitesiz rakiplere karsi puanlar kaybetmesine sahit olduk. Nasil oldu bu? Rakibe göre oynadiklari icin.

Dünya'da sadece Ispanya istedigi oyunu herkese karsi oynayabilir. Diger takimlarin hepsi rakibe göre oynamali. Biz dün bunu yapmadik iste.

2. yarıyı izlememekle doğru karar vermişim. Eskiden kırmızı noktalı yayınlar olurdu şimdi kırmızı noktalı maç yayınları başlamış. 1 haftadır birlik, beraberlik, kardeşlik naraları attılar ortada ne birlik ne beraberlik ne kardeşlik var. Takım filan değiliz herkes kendi bildiğini okuyor. Son sözüm de hoca ya. Keşke İspanyanın son kaybettği maç ı izleseydin. Onları onlar gibi oynayarak yenecek takım şu anda yok. Kapanacak, açık alan vermeyeceksin. Ara da 1 geçişle şansa 1 gol bulursan belki kazanır ya da berabere kalabilirsin.

Her maça defansif ve temkinli çıkan adamın İspanya'ya karşı bu kadar fütursuzca hücum ağırlıklı çıkması mantıklı gelmiyor. Ülke gündemine bakılırsa başka şeyler geliyor akla.

Evet, daha yumusak bakardik. Bu tür rakiplere karsi iyi oynamayi ögrenmemiz lazim. Bugün 0-3 yenilirsin ama bir daha ki sefere 0-2. Tecrübe edindikce bu tür oyunlarda gelisirsin.

Yillardir milli takimimizin daha kalitesiz rakiplere karsi puanlar kaybetmesine sahit olduk. Nasil oldu bu? Rakibe göre oynadiklari icin.

Dünya'da sadece Ispanya istedigi oyunu herkese karsi oynayabilir. Diger takimlarin hepsi rakibe göre oynamali. Biz dün bunu yapmadik iste.
Ben skoru onemsemiyorum İspanya ozelinde. İngiltereyi de 3 4 yapip yenebilir bu İspanya.

Bizim oyunumuz yok.senelerdir yok yani.

Oyuncu gurbunda ne ozellikler varsa ona gore bir seyler deneme cabasi.

Zaten takim olma durumu da bence epey eksik. Futbol ozelinde milli maclar onemsenmiyor. Onemsense idi tribunden tepki sesi cikardi sessizlik yerine.

Kerem, kenan, ismail, eren ve abdulkerim savunmada çok kötü oynadılar. diğer topçular da vasattı. Zincirleme reaksiyon oldu kerem ve kenan sıçınca. Bir de yıldınlarla dolu ispanya kale ağzından pas veriyor bencillik yapmıyor. bizim über yetenekler gol atıp bencil oynayıp poz verme peşinde. sağlam sopa yemelik bir maç oynadılar. tamamen mental olarak maça başlamadan kaybettiler

Herifler neredeyse yürüyerek adeta antrenman havasında maç oynayıp 6 tane attı yav.

Ne dersi almıştır mesela? Topu rakibe verip kendi sahanda beklemenin böyle bir sonuç olılturacağını mı öğrenmiştir? Rakipten korktuğunda seni folloş edeceğini mi öğrenmiştir?

Ağa dünkü maçın bizim oyunumuzla uzaktan yakından alakası yoktu… siz niye forvetsiz oynayan, baskının “B” sini yapmayan, iki pas yapamayan, geçiş oyunu olmayan bir takım ile bizim takımın oyununu bir tutuyorsunuz?

Daha maçın ilk yarısında ben anti Okan oyunu ile büyük takımlara karşı nasıl bir hezimet yaşanacak demişken sizin bu oyunu bizim oyunumuzla aynı kefeye koymanız beni iyice salaklaştırdı… ben mi Galatasaray maçlarını izlemedim? Ya da dün akşamki maçı izlemedim? Ya da ben mi futboldan zerre anlamıyorum da iki oyunun aynı futbol olduğunu düşünmüyorum diyor kendimle çeliştim bir anda…
Maçı izlemeyip ezbere yorumlar yapılıyor. X'de ne yazılıyorsa o algı oluyor işte. Yoksa maça 0 baskı ile başladık zaten onunla 2 gol attılar bir o kadar da kaçırdılar.

1757329178529.webp

Hem Ispanya gibi ciddi bur rajibi yeneyim diyorsun hem de maci kenyaya veriyorsun. Dostluk maci olsa neyse. Topcuyu yonlendirecek, azmettirecek taraftar toplulugu bir Istanbul'da var. Gerci fenerasyon gene coluk cocuk hanim ne varsa doldurtu stada ya. Neyse.

Hem Ispanya gibi ciddi bur rajibi yeneyim diyorsun hem de maci kenyaya veriyorsun. Dostluk maci olsa neyse. Topcuyu yonlendirecek, azmettirecek taraftar toplulugu bir Istanbul'da var. Gerci fenerasyon gene coluk cocuk hanim ne varsa doldurtu stada ya. Neyse.

Samsun, Trabzon felan bile daha iyi, konya ne yaw

Şu takımı yenmek için muhteşem hücum oyuncuları lazım

Geri
Üst Alt