DK 2026 Elemeleri E Grubu H:2 | Türkiye 0-6 İspanya | MS | 7 Eylül

Allah’tan kalede uğurcan varmış yoksa 5.-6 olurmuş maç

Umarim Okan efendi bu maci izleyip ders almistir, eger ders almadiysa CL de bizi de böyle sonuclar bekliyor.

bu aptal macin resmi ozetini izleyebilecegimiz bir kaynak yok mudur yav ne sacma is?

Evet ispanya inanilmaz bir takim cok güclüler istedikleri zaman fark atabiliyorlar ama ilgimi ceken bizim oyuncularin ruhsuz hali, dün neredeyse hic faul bile yapmamisiz, acaba diyorum oyuncular Montellayi göndermek icin mi oynadi? Yani dün hirsli oynasak istekli olsak bile büyük ihtimal üc dört tane yerdik ama tuafmi gitti, ne hirs ne istek vardi. Terimin ilk büyük cikisi Milli takimdaydi belki kariyer sonunuda son bir Dans ile Milli takimda kapatacaktir.

Ne dayak yedik la öyle shshhsjsj. 5-6 yiyebilirsin futbol bu olur ama bu kadar ezilerek 6 yemeyi kimse beklemiyodu bence. Bizim şikecilerden 6 yediğimiz maçı hatırliyorum mac ortadaydı bir noktadan sonra her attıkları kaleye girince skor 6ya gitti bu öyle değildi baya 10 olmaması mucizeydi

Umarim Okan efendi bu maci izleyip ders almistir, eger ders almadiysa CL de bizi de böyle sonuclar bekliyor.
Ne dersi almıştır mesela? Topu rakibe verip kendi sahanda beklemenin böyle bir sonuç olılturacağını mı öğrenmiştir? Rakipten korktuğunda seni folloş edeceğini mi öğrenmiştir?

Ağa dünkü maçın bizim oyunumuzla uzaktan yakından alakası yoktu… siz niye forvetsiz oynayan, baskının “B” sini yapmayan, iki pas yapamayan, geçiş oyunu olmayan bir takım ile bizim takımın oyununu bir tutuyorsunuz?

Daha maçın ilk yarısında ben anti Okan oyunu ile büyük takımlara karşı nasıl bir hezimet yaşanacak demişken sizin bu oyunu bizim oyunumuzla aynı kefeye koymanız beni iyice salaklaştırdı… ben mi Galatasaray maçlarını izlemedim? Ya da dün akşamki maçı izlemedim? Ya da ben mi futboldan zerre anlamıyorum da iki oyunun aynı futbol olduğunu düşünmüyorum diyor kendimle çeliştim bir anda…

adamlarda hic acimada yoktu. insan bir iki vites geriye atar. bi ara spikerin yanindaki de oyle biseyler dedi..saka gibi

Yalnız Hakan Ç. Bizim takima cidden seviye atlatabilir. Ocakta sinirlari sonuna kadar zorlamaliyiz.

adamlarda hic acimada yoktu. insan bir iki vites geriye atar. bi ara spikerin yanindaki de oyle biseyler dedi..saka gibi
Yüksek viteste oynadiklarini dusunmuyorum zaten, halisaha/hazirlik maci gibiydi onlar icin.

6 dan sonra "durdular"

Geri
Üst Alt