Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.748
- 9.134
- 2.538
1/2 olur mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten fb maçlarını da o anlatıyor.Bu amigo fenerli kerem malını övmek için bahane arıyor
Tarihin en iyi milli takim dönemini yasiyoruz 2002 yillari disinda
Kadro cok iyi, hoca da iyi
Baba takimlar haric önümüze geleni tokatliyoruz, baba takimlarla da kafa kafaya oynuyoruz Ispanya maci haric ki ben o macin bir kaza oldugunu düsünüyorum
Arada deplasmanda Almanya galibiyeti de var
Bence hala en buyuk eksik olarak gozuken sey ulkede hakiki bir santrfor olmamasi. Bu kadar nufustan iyi bir santrfor cikaramamamiz utanc verici.Tarihin en iyi milli takim dönemini yasiyoruz 2002 yillari disinda
Baba takimlar haric önümüze geleni tokatliyoruz, baba takimlarla da kafa kafaya oynuyoruz Ispanya maci haric ki ben o macin bir kaza oldugunu düsünüyorum
hakan kötü oyuncu diyordun şov yapıyor dostum3 oldu
çıkarması güç oldu
Kaza değil, ispanyaya karşı böyle bugünkü gibi paldur küldür oynasak yine 5-6 yeriz, bu oyunla bize denk yada zayıf takımları pataklarız ama topclass takımlara karşı önce defans aynı bizim liverpol maçı gibi işte.Tarihin en iyi milli takim dönemini yasiyoruz 2002 yillari disinda