DK 2026 Elemeleri Play-off Final | Kosova 0-1 Türkiye | MS | 31 Mart

Mahkemelik oldugu arazilere villaları nasil yapacakmış bu herif ,seçim öncesi kendisine yok verilir sanıyor anlasilan

milas ta 4000 villa lik alan var mi

herif yeni sehir kuruyo heralde

yuh be

——————-uğurcan——————-
zeki———ozan———-apo——-ferdi
————ismail-————hakan———
arda—————orkun———-—kenan
———————kerem——————-

Bu 11 çıkacak deniyor

——————-uğurcan——————-
zeki———ozan———-apo——-ferdi
————ismail-————hakan———
arda—————orkun———-—kenan
———————kerem——————-

Bu 11 çıkacak deniyor
Baris nerde

Orkun oynar ve yenilirsek bu beşiktaşlılara çok fena saldırmalıyız.

Orkun oynar ve yenilirsek bu beşiktaşlılara çok fena saldırmalıyız.
Adamlar milli takimi milli takim olarak gormuyor ki , Turkiye yensin veya yenilsin onemli degil yeterki bizden biri oynasin kafasindalar Semih Kilicsoy icin yangin yapmislardi simdi de Orkun.
Kim oynamasi gerekiyorsa o oynasin , milli takimda kulupculuge karsiyim bu Gsden olsada boyle olmali.
Kaani mesela cagirmasi gereksizdi ayni Samet, Oguz ve Irfancan kahveci de oldugu gibi

bu sefer de katılamazsak bi de hiç katılamayız playoff finalinde kosova yerine italya falan gelir

Maç uzayabilir diye düşünüyorum hiç kolay bir maç değil

fenarasyon başkanının açıklamasını gördüm yok kosavayı falan yenenezsek gitmeyelim zaten demiş. Bu adam cidden mal yok yere onları hirslandırdı. İşi inada hırsa bindirirse bu kosavaya yarar. Barışı da sırf orkun uğruna yiyen ve keremi ilk 11 de oynatan takım milli değil kulüp milli takımıdır

Galatasaraylı biri tffsporu destekleme gafletine düşmez herhalde

Vay be şampiyonlar ligini dağıtan barış yedek, yerine çöpoğlu forvet, montella'nın fener aşkı bildiğimden daha fazla seviyedeymiş. Yukarıdaki orkun'lu ve çöpoğlu forvet olan kadro çıkarsa elenirsek üzülmem. Ben ozan ve zeki'yi de oynatmaz diyorum, müldür ve samet oynar.

Dün u19 oynadi ve bunu gördüm

Screenshot_20260331_120327_Flashscore.webp

Kokocu her yerde

Barış Alper Yılmaz'ın böylesine fiziksel zorluğu yüksek bir maçta oynamaması kabul edilemez Montella kendine gel

Geri
Üst Alt