DK 2026 Elemeleri Play-off Final | Kosova 0-1 Türkiye | MS | 31 Mart

Diğer milli takımlarda da prim veriliyo mu yoksa bizim sığırlara mı özel

20260330_214923.webp

Mert
Müldür Samet Ahmetcan Ferdi
İsmail Orkun
İrfancan Arda Oğuz
Kerem

Çıksınlar belki çeneleri kapanır.​
Bjknin ezikliği başka seviye..Orkun konusunda çıkarılan yaygara barış hakkında olumsuz görüşler ve algı inanılmaz.Gerçekten nefret edilecek boyutta.Heleki semih olayından sonra hala yüzsüzce konuşmaları tam bir şerefsizlik.Bir gram utanma yok onursuzlarda. fbjk bu ülkenin kanseridir.
Şu milli takımı seviyorum ama hem bu şerefsiz onursuz topluluk yüzünden hem federasyonun başındaki adamdan dolayı hala tam anlamıyla bir benimseme olmuyor.

tff başkanı gitti yersiz bir açıklama ile rakibi motive etti maç ölüm kalım maçına dönüçtü

Uğurcan
Zeki ozan apo eren
Hakan kaan arda
Yunus barış kenan

Kudurtucu bi 11

Ürkütücü maç . Tam bir CL ön eleme ostersunds maçı. Allah yardımcımız olsun. Ayrıyeten milli takım kalecisinin bizim kalecimiz olması ne kadar stresli bi işmiş yaw. Her milli maçta ulan vur ulan, uzaklaştır ugurcan diyerek diş sıkıyorum. Fbli ve bjkli eşşekler hazır kıta bekliyorlar.

Ürkütücü maç . Tam bir CL ön eleme ostersunds maçı. Allah yardımcımız olsun. Ayrıyeten milli takım kalecisinin bizim kalecimiz olması ne kadar stresli bi işmiş yaw. Her milli maçta ulan vur ulan, uzaklaştır ugurcan diyerek diş sıkıyorum. Fbli ve bjkli eşşekler hazır kıta bekliyorlar.
Ancak çok kötü oynarsak Kosova bize rakip olabilir.

bjklilerin yaygarasi ise yaramis

fbliler mi daha mal bunlar mi bilemedim

orkunu oynatacam diye takimi corba edecek, ardayi saga atacak falan

rezil herifler, tarihin en basarili mili takim tdsi olma yolunda emin adimlarla ilerleyen adami rahat birakmiyorlar, isine karisiyorlar

bizden hic bir bok olmaz

Geri
Üst Alt