DK 2026 Elemeleri Play-off Final | Kosova 0-1 Türkiye | MS | 31 Mart

Insallah eleriz ve katiliriz DK ya

TFF deki insanlar ve futbol medyasina bakinca , ozellikle medya kismi cok ister patlayalim da futbol kaosundan prim kasalim mantiginda. Ortam bagiriyor bana kaotik gundem verin diye ...

Jk paylaşımında altayı koymuş uğurcan yerine :asd:

Bu ülke sporunun g.t deliği 'bjkdir'. Bunlar onurdan bahseder onursuz, gururdan bahseder gurursuzlardır. Her zaman haset ederler. Hep kıskanırlar. Kendileri bir bok değildir hep bizle kıyaslarlar kendilerini. O kadar nefret ediyorum ki bu yüzsüzlerden. Eğer bugün dünya kupasına gidemezsek bunun sorumlusu bu yamuk ağızlı mendebur, kıskanç heriflerin çıkarttıkları fitne fesat yüzünden olacak.

Valla kerem, orkun oynayıp barış oynamıyorsa akşamkş maç çokta umurunda değil açıkçası. Kosova giderse zerre üzülmem. Helal olsun derim. Hiç olmazsa şikeci ve tinerci yalakası fenerasyon başkanı belki bir ihtimal gider diye umudum olur.

Valla kerem, orkun oynayıp barış oynamıyorsa akşamkş maç çokta umurunda değil açıkçası. Kosova giderse zerre üzülmem. Helal olsun derim. Hiç olmazsa şikeci ve tinerci yalakası fenerasyon başkanı belki bir ihtimal gider diye umudum olur.
Yaw oynamasın daha iyi bosver. Adam Zaten yorgunluktan ölmek üzere

Galatasaraylıdan önce Türk olduğumuz için tabii ki de destekliyoruz. Hamasi siyasi yapı ayrı bir konu.
Savaş çıktı da askerlikten kaç diyen yok, Türk bayrağının ve Türkiye isminin böyle bir şekilde birilerinin çıkarına kullanılmasına izin vermem buna yönelik bir yapıyı da desteklemem. Her bayrak tutan vatan için tutmuyor, her bayrak tutanın arkasından da gidilmez.

20251123_130105.webp

musabakaya kadar muzik dinleriz

su sekil

Ekli dosyalar

• IMG_1331.webp
    IMG_1331.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 5
Kaç yıldır milli takıma her türlü fitne fesat memiktaşlılar tarafından sokuluyor

Önce Semih şimdi Orkun

Ne ülke puanına katkıları var ne lige renk katıyorlar ne milli takıma faydaları var anca ortalık karıştırmaya yarıyorlar

Yeminle en nefretlik rezil kulup bunlar

Safinin açıklamasından sonra bordrolu çalışanın oynamama imkanı yok

o orkun denen topoşun bizim maçta sakatlık için topu taça attığımızda takım arkadaşına topu verme oyuna sok devam et dediğini unutmadık. işte bejekenin takım kaptanı böyle bir karakter.Valla dünya kupasında olmamızı acayip çok istiyorum ama bir yandan şu kadroya bakıyorum br yandan şu satlık basının gazına gelen hocasına ve tek amacı Galatasarayın önünü kesmek için elinden geleni yapan fenarasyon başkanına bakıyorum valla ne hissedeceğimi bilmiyorum

Kaç yıldır milli takıma her türlü fitne fesat memiktaşlılar tarafından sokuluyor

Önce Semih şimdi Orkun

Ne ülke puanına katkıları var ne lige renk katıyorlar ne milli takıma faydaları var anca ortalık karıştırmaya yarıyorlar

Yeminle en nefretlik rezil kulup bunlar
o karakter yoksunları depremden sonra biz hataya kaybettik bizim puanımızı geri verin dediler ne bekliyorsun ki onlardan

Montella hocam bizi küçük gören yavşakovayı zıp zıp zıplatacaktır

Aklıma garip bir şey geldi demin nedense.

Turnuvaya katılırsak Amerika'da sürgün yaşayan biri mutlaka stada gelecektir. Maçlar da TRT'den yayınlanacak, görüntüler de direkt FİFA'dan geliyor kesin ekrana vereceklerdir onu tribünde görürlerse. TRT yayını karartır mı o sekansta acaba?

Geri
Üst Alt