Muslera'yı çok beğenmeme rağmen burada 3, 4 senedir yerli kaleci şart oğlu şart diye yırtınıyorum. Çünkü GS düşmanı Tff ortamında bu stratejik bir karşı hamle olacaktı. Muslera "bay haksız rekabet" olabilir ama her sene temcit pilavı gibi üzerinizde yabancı sınırı korkutmasının yapıldığı bir ülkede iyi bir yerli kalecinizin olması çok stratejik. Mesela bu dediğim yapılsaydı şeytan efendi üzerimizden milli marş algısını yapamamış olacak ve belkide bu berbat kuralın fitilini hiç ateşleyemeyecekti.
Artık anladımki bizim kaliteli, genç, Türk bir kalecimiz olamayacak. Kimse bunun bilincinde değil malesef hala Muslera da Muslera diyorsunuz. Bunun sıkıntısını tüm forum 1, 2 yıl sonra anlayıp veryansın edecek. Yabancı sınırı uygulanmaya devam ederse ben seneye şu "yabancı kaleci şart" diyenleri tek tek göreceğim. Farkında bile değilsiniz şu an Gedson gelirse bile Cicalı Gedsonlu kadro kurmakta zorlanıyoruz. Sonraki iki yılda ne yapacaksınız? Geri 5'linizin hepsi yabancı ve geriye yalnız 1 yabancı hakkınız kalacak onu da tepe tepe kullanırsınız artık. Muslera'ya bu son sözleşmesindeki astronomik şartları sunanlara ben diyecek bir kelime dahi bulamıyorum. Brüt 4 milyon Euro ulan. Bu kapı gibi sözleşmeyi gören kaleci bizden kaçıyor. Mert'i bile alamadık. Belki bunu alır bir yıl kiralarız diyordum o da kaçtı.