Doğan Alemdar, 3.5 Milyon Euro'ya Rennes'e Transfer Oldu

Yolun açık olsun aslanım. Umarım kendini geliştirir çok daha iyi yerlere gelirsin. Milli takımın as kalecisi olursun :tbr:

Cimbomluysa başarılar dileyelim değilse allahın kuşu için başarı dileği iletmenin manası olmaz
Doğan kardeşimi şahsen tanırım top oynamışlığım vardır çokta severim. Bu yüzden başarı diledim. Hangi takımlı olduğunu bilmiyorum ama beni ilgilendirmiyor açıkçası.

Ben bu çocuğun ekstra iş yaptığı bir maça denk gelmedim, izlemeden de gitti. Denk gelirse izleriz artık.
Çoğu maçını izlemiş olmama rağmen ben de ekstra pek bir şey yaptığını görmedim. Takımının oyun tarzı, Süper Ligde tutunabilmesinde en önemli faktör diye düşünüyorum hala; güçlü-zayıf başka hiçbir takımda aynı rahatlığı yaşayamazdı. Yaşına göre soğukkanlılığı filan iyi ama ''Ölmüş eşek kurttan korkmaz'' durumu söz konusuydu, şanslarının ve tabii AG nün kerizliğinin yardımıyla ligde kalınca ve performansıyla dikkat çeken başka pek oyuncu da olmayınca iyi olan performansı biraz abartıldı haliyle. Fransızların mevcut performansına değil de potansiyeline yatırım yaptığı çok açık. Aynı maliyetle Galatasarayımıza transfer olmasını tercih etmezdim; hayıflanacak bir durum göremiyorum...İrfan Can' ın Adana' dan Göztepe' ye transferi bedava gibi bir maliyetle olmuştu ve piyasanın şu anki Doğan' dan daha fazla bildiği, potansiyeli belli bir kaleciydi mesela...

bu yaşta korkmadan gittiyse başarılı olacaktır. Yolu açık olsun BAŞARILAR...

3,5M Euro'yu güzel bir hiç ederler de, Doğan için güzel olmuş. Umarım başarılı olur.

Henuz maci yok, devre arasi kiralamayi dusunebiliriz. Tabi ki Rennes kendisi icin nasil bir plan yapti bilemiyorum cunku yasi henuz 18, uzun vadeli dusunuyorlarsa bir kac defa kiralayip tekrar geri alabilirler takima. Ama eger biz kiralayabilirsek belki satin alma opsiyonu ile (5 milyon euro gibi) denemekte fayda var.

Transfer döneminde yaptığımız kritik hatalardan biri de Doğan 'ı transfer etmemekti, çok mu abartıyorum bilmiyorum ama Doğan 'ın gelişimini takip etmek lazım çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum

Geri
Üst Alt