Doğu K. Final | Chicago Bulls 1-4 Miami Heat

Cevap: Doğu K. Final | Chicago Bulls 1-3 Miami Heat

Atlanta Bulls serisindede demiştim.Bulls un çok kötü kadrosu var.Miami yle fınal oynarsa vah bulls un haline, 1 maç alırsa başarı demiştim.Aynen dediklerim çıktı.Bazı arkadaşlar kadrosunun bilhassa yedeklerinin çok iyi olduğundan bahsediyordu.Şurada son 4 dakkada potayı bile göremediler.Bu kadar savunmacı yı toplarsan kadroya olacağı bu.

Kadroları kötü diye yenilmediler. Kendini hemen haklı çıkmış gibi gösterme.

Cevap: Doğu K. Final | Chicago Bulls 1-4 Miami Heat

Saglik olsun

Seneye sampiyonuz insallah

Seneye 2 takım da daha güçlü olacak. Chicago 1 uzun, 1 kısa ofansif oyuncuyla anlaşacaktır. Miami de istediği 5 numarayı alacaktır. Ayrıca Chicago'nun 2 tane ilk tur draft hakkı var, her ne kadar ilk turun sonundan da olsa.

Seneye yine Chicago-Miami finali olur Doğu'da. Normal sezonda da ilk 2 bu takımlar olur hatta.

Chicago'da rotasyon problemi var bence.Özellikle yarı final ve final maçlarında benchden neredeyse hiç katkı gelmedi.Korver'ın şut yüzdesi %30'larda falandı heral.

Saçma bir düşünce olabilir ama Chicago oyunu dengeli oynayan bir 1 numara alıp Rose'u 2 numaraya çekebilir.Çünkü ben 2 numara olan bir adamın topu eline alıp sürekli penetre yapmasından hoşlanmıyorum agalar.

Şu maçı nasıl verdiler hâla anlamıyorum. Olacak şey değil.

Carlos Boozer tam bir sığır anasını satayım.

Seneye 2 takım da daha güçlü olacak. Chicago 1 uzun, 1 kısa ofansif oyuncuyla anlaşacaktır. Miami de istediği 5 numarayı alacaktır. Ayrıca Chicago'nun 2 tane ilk tur draft hakkı var, her ne kadar ilk turun sonundan da olsa.

Seneye yine Chicago-Miami finali olur Doğu'da. Normal sezonda da ilk 2 bu takımlar olur hatta.

Perkinsin yeniden Bostona dönme ihtimali olabilirmi? Olursa yine ciddi bir rakib olurlar.

lebron-james-dwyane-wade12-600x400.jpg

Resmen son 4 dakikada çıldırdım ya. Aldığımız maçı verdik. Gelecek sene 1-2 takviye ile şampiyonluğun en büyük adayıyız..

Chicago'nun Harden tarzı bir 2 numaraya ihtiyaç var. Hem maç tıkandığında sorumluluk alabilecek hem oyun kurabilecek şutu da iyi olan savunmaya da gerekli katkıyı verecek tarzda bir adam. Bunun yanında Boozer ile Chicago'nun işi yaş. Taj Gibson biraz daha geliştirirse kendisini daha yararlı olur Boozer'dan.

Chicago'nun Harden tarzı bir 2 numaraya ihtiyaç var. Hem maç tıkandığında sorumluluk alabilecek hem oyun kurabilecek şutu da iyi olan savunmaya da gerekli katkıyı verecek tarzda bir adam. Bunun yanında Boozer ile Chicago'nun işi yaş. Taj Gibson biraz daha geliştirirse kendisini daha yararlı olur Boozer'dan.

Keşke Harden gelse, adamı orada harcıyorlar.. :p

MIAMI 4 dakikada , Chicago ve çakma mvp'sine basketbol dersi vermiş. 4-1 KERE MAŞALLAH

Keşke Harden gelse, adamı orada harcıyorlar.. :p

Kirk Hinrich veya Delonte West de uygun adamlar Chicago adına ama bunun yanında Chicago'nun kısa rotasyonda 6. adam eksiği var. Chicago iyi bir 2 numara ve iyi bir 6. adam alırsa şampiyonluk için ciddi aday olur önümüzdeki senelerde.

Harden'ı OKC kaptırmaz. Westbrook'u verirler Harden'ı vermezler. :p

Kirk Hinrich veya Delonte West de uygun adamlar Chicago adına ama bunun yanında Chicago'nun kısa rotasyonda 6. adam eksiği var. Chicago iyi bir 2 numara ve iyi bir 6. adam alırsa şampiyonluk için ciddi aday olur önümüzdeki senelerde.

Harden'ı OKC kaptırmaz. Westbrook'u verirler Harden'ı vermezler. :p

Sanırım Ömer'in yeri artık garanti diyebiliriz. Umarım bir Semih muamelesi görmez. Hücumunu bir geliştirebilse..

Sanırım Ömer'in yeri artık garanti diyebiliriz. Umarım bir Semih muamelesi görmez. Hücumunu bir geliştirebilse..

Geliştirmese bile her daim kendine yer bulabilir NBA'in çoğu takımında. Defansa yaptığı katkıyla zaten bütün herkes tarafından takdir ediliyor. Semih öyle değil ama. Savunmada da yarım hücumda da. Yani sivrildiği öne çıktığı bir özellik yok. Semih'in bu duruma düşmesi normaldi o yüzden.

Zaten Ömer, Taj Gibson ve Brewer çok seviliyor Chicago taraftarı tarafından. Ömer sakatlandığı günden bu yana twitterda Chicago adına en çok konuşulan isimlerden bir tanesiydi.

Lan 4-1 biraz ağır oldu sanki.:(

Chicago Rose 2 numara çekip, iyi bir oyuncu kurucu alması mantıklı olur mu ? Çünkü Rose maç içinde 2 numara gibi oynuyor.

Rose'un iki numaraya geçmesine gerek yok. Chicago'ya Rose drive ettiğinde dışarıdan cezayı kesebilecek, Rose sıkıştığında onu rahatlatacak bir 2 numara, bir şutör lazım. Bir Affalo gibi. Ve içeriye sağlam skor üretebilen bir adam lazım Boozer böyle oynamaya devam edecekse.

Boozer'dan bundan sonra yarar gelmez bu takıma. Zaten gereksiz bir hamleydi sadece isim olarak iyi olduğu için aldılar Chicago'ya. Bu kadar defansif bir takımın Boozer hamlesi saçma.

Takasta kullanmaları da zor Boozer'ı. Ben olsam ortalama bir PF ve SG ile takas etmeye çalışırdım.

Boozer'i takas etsinler. Yerine Ellis/Crawford ve yün kadar yumsak olmayan bir PF alip, Rose'in kendisini gelistirmesi izin verecekler.

Geri
Üst Alt