Doğu K. Y.Final | Boston Celtics 1-4 Miami Heat

Cevap: Doğu K. Y.Final | Boston Celtics 1-2 Miami Heat

5. maç Ntvspor'da diye biliyorum onun dışında bugün yayın yok diye biliyorum.

Celtics bu maci alirsa seriyide alir.

Bu maç o kadar kritik değil bence. Serinin en önemli maçı 5. maç. O maçı alan %80 turu geçer.

Rondo ile West sakat sakat oyniyacak heralde. Arroyoda birkac dakka oynar gibime geliyor.

Garnett sizce de çok leş oynamıyor mu Salih ve Umut :):):):):):):):):):):) Gasol ve Duncan'ı 1249714017410 kere tercih ederim ben Garnett'e :):):):):):):):) Dimi Salih, Umut, Merih. :):):):) Hani zamanında takımın başarı durumuna göre Duncan>Garnett demiştiniz ya. :):):):):)

şaka gıbı yayın yok harbıden

Garnett sizce de çok leş oynamıyor mu Salih ve Umut :):):):):):):):):):):) Gasol ve Duncan'ı 1249714017410 kere tercih ederim ben Garnett'e :):):):):):):):) Dimi Salih, Umut, Merih. :):):):) Hani zamanında takımın başarı durumuna göre Duncan>Garnett demiştiniz ya. :):):):):)

Garnett canını senin...

Garnett dediğin adamı gördük o leş Miami pota altına karşı ilk 2 maçta rezil rüsva oyunuyla. Duncan ise pota altında tek başına Memphis serisinde oynadı. İki tane insan azmanına karşı adeta tek başına savaştı ki eşleştiği pivot olan Marc Gasol fiziken Duncan'a karşı daha üstün. Buna rağmen hiçbir maçta standartının altına inmedi 6 maçta da sonuna kadar savaştı ama diğer adamların ve Memphis'in durdurulamayan Randolph sayesinde elendiler. Bir tek erken kopan 4. maçta kötüydü ki o maç erken kopmuştu zaten.

Hayır adama sorarlar o ilk 2 maçtaki leş performanstan sonra neredeydin diye.

Hayret bir şey yahu.Tuttuğum takımın maçlarını izliyemiyorum tv de.Nasıl bugun Miami Boston maçı verilmez.Ondan sonraki memphis okc maçıda yok.Nasıl proglamlıyorlar bu macları anlamıyorum.Nba tv nın olmasın ozaman bir şey farketmez.Bu arada umarım Boston bugun 2 2 yapar.nete yüklencez artık izlemek için.

Garnett dediğin adamı gördük o leş Miami pota altına karşı ilk 2 maçta rezil rüsva oyunuyla. Duncan ise pota altında tek başına Memphis serisinde oynadı. İki tane insan azmanına karşı adeta tek başına savaştı ki eşleştiği pivot olan Marc Gasol fiziken Duncan'a karşı daha üstün. Buna rağmen hiçbir maçta standartının altına inmedi 6 maçta da sonuna kadar savaştı ama diğer adamların ve Memphis'in durdurulamayan Randolph sayesinde elendiler. Bir tek erken kopan 4. maçta kötüydü ki o maç erken kopmuştu zaten.

Hayır adama sorarlar o ilk 2 maçtaki leş performanstan sonra neredeydin diye.

ahahaha. evet, bende onu söylüyorum. Duncan > Garnett diyorum zaten. :D Spurs elendi, Boston şuanlık devam ediyor ve Spurs'un gördüğünün bir tur fazlasını gördü. Daha önce sizin dediğiniz şartlar yüzünden, Garnett > Duncan.

ahahaha. evet, bende onu söylüyorum. Duncan > Garnett diyorum zaten. :D Spurs elendi, Boston şuanlık devam ediyor ve Spurs'un gördüğünün bir tur fazlasını gördü. Daha önce sizin dediğiniz şartlar yüzünden, Garnett > Duncan.

heee anladım sen kariyerinin son demlerine yaklaşmış ve yaşlılıktan dolayı oyunu gerilemiş bir adamla Garnett'i bir tutuyorsun.

hahahaha evet haklısın lan doğru. :D

heee anladım sen kariyerinin son demlerine yaklaşmış ve yaşlılıktan dolayı oyunu gerilemiş bir adamla Garnett'i bir tutuyorsun.

hahahaha evet haklısın lan doğru. :D

Pardon, Garnett'in bir an çokçok ağır bir diz sakatlığı yaşadığını, hatta yürüyemeyecek kıvama geldiğini, hatta 20lik çıtır bir oyuncu olduğunu düşündüm bir an. o yüzden karşılaştırmayı 20lik Garnett ile 40lık Duncan arasında yaptım. Sorry.

Pardon, Garnett'in bir an çokçok ağır bir diz sakatlığı yaşadığını, hatta yürüyemeyecek kıvama geldiğini, hatta 20lik çıtır bir oyuncu olduğunu düşündüm bir an. o yüzden karşılaştırmayı 20lik Garnett ile 40lık Duncan arasında yaptım. Sorry.

Doğru diyorsun o sakatlığı atlatıp da hayvani performans gösteren de zaten Yao Ming'di pardon ben Garnett ile karıştırmışım. ;)

Doğru diyorsun o sakatlığı atlatıp da hayvani performans gösteren de zaten Yao Ming'di pardon ben Garnett ile karıştırmışım. ;)

Diz sakatlığı yaşayan ne kadar yiğidin harman olduğunu bilirim. Garnett'in biraz kıpırdanması bile ne kadar büyük adam olduğunu gösterir. Uzatma; Duncan >>>> Garnett işte. heh bende dedim. rahat rahat uyu şimdi. Yarın yine derim tüm gece rahat edersin.

NBA'de oynadığı takımı bahane gösterip şampiyon olamadı demek çok saçma.Lebron'un,Melo'nun ve belki gelecek 1-2 sene içersinde D.Howard'ın yüzük alabilmek için güya gönül bağı olduğu takımlarını terk etmeleri bir gerçek.Garnett'te keza aynısını yapabilirdi,takas isterdi ya da sözleşme uzatmaz free agenttan biryerlere gidebilirdi.

Diz sakatlığı yaşayan ne kadar yiğidin harman olduğunu bilirim. Garnett'in biraz kıpırdanması bile ne kadar büyük adam olduğunu gösterir. Uzatma; Duncan >>>> Garnett işte. heh bende dedim. rahat rahat uyu şimdi. Yarın yine derim tüm gece rahat edersin.

Sanki biz Garnett'e küçük adam diyoruz sanki biz Garnett'e küçük oyuncu diyoruz. Kendi kendine gelin-güvey oluyorsun daha doğrusu sinir yapıyorsun ki bu da ayrı bir tez konusu. İncelenmesi lazım. :D

NBA'de oynadığı takımı bahane gösterip şampiyon olamadı demek çok saçma.Lebron'un,Melo'nun ve belki gelecek 1-2 sene içersinde D.Howard'ın yüzük alabilmek için güya gönül bağı olduğu takımlarını terk etmeleri bir gerçek.Garnett'te keza aynısını yapabilirdi,takas isterdi ya da sözleşme uzatmaz free agenttan biryerlere gidebilirdi.

Draft edilirken büyük bir risk alınıp Garnett seçildi. Biyografilerinde yazıyor. McHale ve Saunders -sanırım o zamanki koç Saunders idi- eğer Garnett tutmaz ise ikimizde işşiz kalırız falan diyordu. Büyük umut bağlantı, ''bizden başka kimse Garnett'i izlememeli'' falan denildi. Lebron, Melo gitti,o da giderdi demek ne kadar yanlış bi savunma Kansu yahu. Başkası yapsa yeminle altıma ederdim gülmekten. Herif takımına bağlı, gitmedi. ''I'm Tımberwolves, I'm Target Center'' diyor herif, hala gitseydi diyorsunuz.

Son zamanlarında artık yüzük istedi. Gitmek değildi aslında yanıma adam alın dedi. Iverson takası olsaydı iyi olacaktı ama Minnesota iyi bi paket sunamadı 76'ers'e. O da Denver'a gitti. Minnesota'da artık operasyona gitmeye karar verdi. En sağlam adamları veren takıma gönderilecekti, o da şansa Ray Allen takasından sonra Boston oldu. 5 yetenekli adam gelmişti. En azından potansiyelli.

Geri
Üst Alt