Mehmet Balli
Cezalı
- 29 Aralık 2014
- 66
- 0
- 466
Cumhurbaşkanı'nın vatana ihanet etmesinden daha önemli bir konu değildir.
Burda konu ama Dogum Kontrolü yanlis okumadiysam, yani bu sizin sahsi fikrinizin burada yeri yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cumhurbaşkanı'nın vatana ihanet etmesinden daha önemli bir konu değildir.
Eğer bir ihanetten bahsediliyorsa önce kendi yaptığı ihanete baksın ondan sonra milletin yatak odasına giriş yapsın.Burda konu ama Dogum Kontrolü yanlis okumadiysam, yani bu sizin sahsi fikrinizin burada yeri yok.
Eğer ortada ihanetten bahsediliyorsa önce kendi yaptığı ihanete baksın ondan sonra milletin yatak odasına giriş yapsın.
Onun yaptığı ihanet bütün toplumu ilgilendirirken, doğum kontrolü vs hiç kimseyi ilgilendirmiyor.
Bende ilgilendiriyor ve burada bu konuda diger konusan arkadaslarida ilgendiriyor sanirsam, lütfen kinini baska yerde kus.
Burada azınlıktasın kardeşim. Lütfen başka yerde yala.
Azinlik derken? Benim safim sana göre neresi?
Ben burda ne senin cogunlugunun yanindayim ne de azinligin, ben kendi fikrimin savunucusuyum. Kimi zaman fikrim sana ters düser kimi zaman bir baskasina.
Objektif olmak yalamaksa, evet cok iyi yalarim!
Sen sana ters düşen kişileri alıntılayarak nefretini başka yerde kus deyip, ya da senin düşüncelerinin burada yeri yok deyip, sonrada karşıma geçip objektif olmaktan mı bahsediyorsun?
Evet! O kisi bana ters düsmedi, benim hicbir fikir beyan etmedigim bir konu hakkinda, yeri olmayan biryerde kinini kustu, bende ona baska yer tavsiye ettim, olay bundan ibaret.
Onyargilisin Burak Efendi, kabul et!
Sen Galatasaray'la ilgili konusmak içinmi yoksa siyaset tartismak içinmi üye oldun renktas? Bu arada renktasmiyiz?
Sen sana ters düşen kişileri alıntılayarak nefretini başka yerde kus deyip, ya da senin düşüncelerinin burada yeri yok deyip, sonrada karşıma geçip objektif olmaktan mı bahsediyorsun?
Din üzerinden siyaset yapmak yasaklanmalı kesinlikle.Elbet bu akp zulmü bir gün bitecek..
o gün geldiğinde öyle önlemler almalıyız ki böyle zihniyetler iktidarı rüyasında bile görememeli bir daha..