doğum kontrolü ihaneti

Burda konu ama Dogum Kontrolü yanlis okumadiysam, yani bu sizin sahsi fikrinizin burada yeri yok.
Eğer bir ihanetten bahsediliyorsa önce kendi yaptığı ihanete baksın ondan sonra milletin yatak odasına giriş yapsın.
Onun yaptığı ihanet bütün toplumu ilgilendirirken, doğum kontrolü vs hiç kimseyi ilgilendirmiyor.
''ihanet'' birbiriyle ilişkili bence burada ve her yerde bu fikrin yeri var.

Eğer ortada ihanetten bahsediliyorsa önce kendi yaptığı ihanete baksın ondan sonra milletin yatak odasına giriş yapsın.
Onun yaptığı ihanet bütün toplumu ilgilendirirken, doğum kontrolü vs hiç kimseyi ilgilendirmiyor.

Bende ilgilendiriyor ve burada bu konuda diger konusan arkadaslarida ilgendiriyor sanirsam, lütfen kinini baska yerde kus.

Burada azınlıktasın kardeşim. Lütfen başka yerde yala.

Azinlik derken? Benim safim sana göre neresi?
Ben burda ne senin cogunlugunun yanindayim ne de azinligin, ben kendi fikrimin savunucusuyum. Kimi zaman fikrim sana ters düser kimi zaman bir baskasina.
Objektif olmak yalamaksa, evet cok iyi yalarim!

Azinlik derken? Benim safim sana göre neresi?
Ben burda ne senin cogunlugunun yanindayim ne de azinligin, ben kendi fikrimin savunucusuyum. Kimi zaman fikrim sana ters düser kimi zaman bir baskasina.
Objektif olmak yalamaksa, evet cok iyi yalarim!

Sen sana ters düşen kişileri alıntılayarak nefretini başka yerde kus deyip, ya da senin düşüncelerinin burada yeri yok deyip, sonrada karşıma geçip objektif olmaktan mı bahsediyorsun?

Sen sana ters düşen kişileri alıntılayarak nefretini başka yerde kus deyip, ya da senin düşüncelerinin burada yeri yok deyip, sonrada karşıma geçip objektif olmaktan mı bahsediyorsun?

Evet! O kisi bana ters düsmedi, benim hicbir fikir beyan etmedigim bir konu hakkinda, yeri olmayan biryerde kinini kustu, bende ona baska yer tavsiye ettim, olay bundan ibaret.
Onyargilisin Burak Efendi, kabul et!

Evet! O kisi bana ters düsmedi, benim hicbir fikir beyan etmedigim bir konu hakkinda, yeri olmayan biryerde kinini kustu, bende ona baska yer tavsiye ettim, olay bundan ibaret.
Onyargilisin Burak Efendi, kabul et!

Sen Galatasaray'la ilgili konusmak içinmi yoksa siyaset tartismak içinmi üye oldun renktas? Bu arada renktasmiyiz?

Sen Galatasaray'la ilgili konusmak içinmi yoksa siyaset tartismak içinmi üye oldun renktas? Bu arada renktasmiyiz?

Tabiki renkdasiz kardes ayip ettin. :D
Haklisin asil amacim tabiki Galatasarayimizi konusmak, yalniz gözüme ilisine bu konuda fikrimi paylasmak istedim sadece.
Siyaseti zaten fazla sevmem cünkü kini körüklüyor malesef ülkemizde. Bu konulari terk edip GSye geri döneyim en iyisi..
Uyarin icin sagol!

'Dogum kontrolu ihanettir ' ne demek lan.

Tamam 3 cocuk yap 4 cocuk yap de ama dogum kontrol ihanettir deme.

Bu cumleyi savunan adamin da aklindan suphe ederim. Bu cumleyi dogru bulup uygulayan bir ciftin 20 sene de 15 cocugu olur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ihanet bununla sınırlı degil dilimizi aldilar dilimizi!! Öz hakiki dilimiz osmanlıca ve arapcayı yasaklattilar ortaasyadan gelen bizimle hic alakasi olmayan bir kavmin dilini bize dayattilar gardaslarim!! Öz hakiki alfabemiz arap alfabesini yasaklatip latince denen.gavur alfabesini getirdiler! Allah askina dunyada kac kisi latince konusuyor latin diye milletmi kaldi!! Buda yetmedi latinlerin dini laikizmi de dayattilar bize!!

Güzel kardesim Burak Erdem, yasadigimiz bu fani dünyada tepki tepki yaratiyor maalesef. Sen ona ters bir cevap verdin, sonra o döndü bu sefer sana ters bir cevap verdi. Güzel güzel tartisip anlasmak varken, zitlasmanin sadece kin ve nefret tohumlarini birliginde getirecegi kanaatindeyim. Oysaki ap ayri fikirlere sahip insanlarin, bir ahenk icinde tartisabilmesi bir kültürün güzelligi, bali cicegi degilmidir ?

Firsattan istifade edip Mehmet Balli kardesimizi yanaklarindan öpüyor ve bir hosgeldin demek istiyorum...

Elbet bu akp zulmü bir gün bitecek..

o gün geldiğinde öyle önlemler almalıyız ki böyle zihniyetler iktidarı rüyasında bile görememeli bir daha..

Elbet bu akp zulmü bir gün bitecek..

o gün geldiğinde öyle önlemler almalıyız ki böyle zihniyetler iktidarı rüyasında bile görememeli bir daha..
Din üzerinden siyaset yapmak yasaklanmalı kesinlikle.
Yoksa ülkede ki insanlar her Allah,Bismillah diyeni müslüman zannederek oyunu ona veriyor.
Oy kıstası buralara kadar düştü maalesef :)

Geri
Üst Alt