doğum kontrolü ihaneti

Güray Çavuşoğlu

★★★★★
GalataSarayı Efendileri
https://www.youtube.com/watch?v=F1lT-2vRZEY

Erdoğan "Bu ülkede yıllarca bir doğum kontrolü ihaneti yaptılar ve neslimizi kurutma yoluna gittiler" dedi.

yahu bir ülke de devlet eliyle doğum kontrol yapılması, aile planlaması yapılması gerekirken devlet eliyle bu kötüleniyor. Beline kuvvet ne kadar yaparsan yap denir mi? Bunu savunan hangi akla mantığa hizmet ile savunacak onu da merak ediyorum... Asgari ücretli biri baksın yiyorsa 4 çocuğa aile planlaması ne için var? 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı zaten 1200 tl...

bu herif iyice papa'ya özendi..
yakinda prezevatif lobisi diye zirvalarsa sasirmam..

☆$☆

Bak şuna katılıyorum nüfus planlamasına gerek yok bu ülkede her yıl binlerce insan hiç uğruna ölüyor, ya inşaat çöküyor, ya maden... Onların yerine gelecek enayiler lazım her yıl burada hakkı var...

Doğum kontrolü lobisi dese anlardım da doğum kontrolü ihaneti neymiş onu çözemedim :asd22:

nerde çokluk orda (y)okluk demiş atalarımız. bizim neremiz düzgün de hala nüfus arttırma çabasındayız anlamış değilim. altyapımız mı düzgün, üstyapımız mı? eğitim mi? sağlık mı? iş imkanı mı? uzar gider bu liste böyle. keşke norveç gibi koskoca toprak parçasında 5 milyon kişi yaşasaydık. her şey şuankinden katbekat düzgün olurdu. ya da ne bileyim norveç'te doğsaydık da katbekat güzel olurdu

burada haklı adam. türklerin nüfusunun artması lazım. katılıyorum, her ne kadar orta sınıfı ezen bu gelir dağılımı bozukluğunun mimarlarından olsa da.

burada haklı adam. türklerin nüfusunun artması lazım. katılıyorum, her ne kadar orta sınıfı ezen bu gelir dağılımı bozukluğunun mimarlarından olsa da.

nüfusu artıp ne olacak? Dünya'ya hükmettiğini söylediğiniz, felaket senaryoları yazdığınız yahudi nüfusu sadece 14 milyon biliyor musun?

istiyorki hulocu tayfa, cumhuriyetcilerin 5 kati olsun cumhuriyetciler azinlikta kalip zamanla erisin gitsin.

https://www.youtube.com/watch?v=vrO3TfJc9Qw

Çocuk yapmak sorun değil de,ülke de milyonlarca insan açlık sınırı ve altında ücretler ile çalışırken ne kafası ki bu anlayamıyorum ben.

Danimarka gibi zengin ülkelerde bile doğum oranları düşmüş durumda. Çünkü bilinçliler.

Bizimkilerin istediği ise bilinç düzeyi düşük ne kadar insan yetişirse o kadar iyi.

1930 model ekonomik ve iktisadi uygulama kafası ile 100 yıllık farkı kapatamazsın.

nüfusu artıp ne olacak? Dünya'ya hükmettiğini söylediğiniz, felaket senaryoları yazdığınız yahudi nüfusu sadece 14 milyon biliyor musun?

yahudiler dünyaya hükmedemez bana kalırsa da, yahudiler uç örnek. hepsi zengin sanıyoruz, halbuki çok da fakirleri var, bir de çok parçalılar. yani mesela bir grubu alamanyadan gelme elit kesim, diğer bir grubu yemenden gelme bedevimsi. ama onların aile yapısı başarılı adam çıkarmaya çıkarmaya müsait bizim aksimize. bizimse ekonomimiz, nitelikli nüfusumuz vs genç(üretken) nüfusun altından kalkabileceği bir seviyede. üstüne toplum yaşlanırsa ayvayı yedik. düşünsene şu megaloman üniversite-lise hocaları tipinde 10milyon tane daha var. bittik biz bittik :)

yahudiler dünyaya hükmedemez bana kalırsa da, yahudiler uç örnek. hepsi zengin sanıyoruz, halbuki çok da fakirleri var, bir de çok parçalılar. yani mesela bir grubu alamanyadan gelme elit kesim, diğer bir grubu yemenden gelme bedevimsi. ama onların aile yapısı başarılı adam çıkarmaya çıkarmaya müsait bizim aksimize. bizimse ekonomimiz, nitelikli nüfusumuz vs genç(üretken) nüfusun altından kalkabileceği bir seviyede. üstüne toplum yaşlanırsa ayvayı yedik. düşünsene şu megaloman üniversite-lise hocaları tipinde 10milyon tane daha var. bittik biz bittik :)

Tam olarak ne istiyorsunuz?

Ne kadar cok proteinsiz, vitaminsiz secmen o kadar dolu ayakkabi kutusu kendisi acisindan. Boyle konusmasa sasirmamiz lazim.

Bu herifler sabah aksam bunlari dusunuyor herhalde. Aciyorum bu ulkeye bu insanlara. Hakediyor muyuz?

Geri
Üst Alt