doğum kontrolü ihaneti

Erdoğan: ''Bu ülkede yıllarca afedersiniz fitille tedavi yoluna gittiler, gençlerimizi cinsel tercihlerini değiştirmeye ittiler...''

Zaytung :)

fazla insan iş gücü demek

ve işciliğin ucuzlaması demek

gelişmesini tamamlayamamış ülkelerin nufusunun yaşlanması çok kötü bir şey bu konuda haklı olsa da...

maddi yönden ensesi kalına değil bize dokunuyor bu. genç nufus arttıkca maaşlar düşecek.

fazla insan iş gücü demek

ve işciliğin ucuzlaması demek

gelişmesini tamamlayamamış ülkelerin nufusunun yaşlanması çok kötü bir şey bu konuda haklı olsa da...

maddi yönden ensesi kalına değil bize dokunuyor bu. genç nufus arttıkca maaşlar düşecek.

adsljkasdjlkasdljk tamam o zaman her çocuk başına da 2.000 TL para ödesin. Saçmalığa bak doğum kontrol ihanetiymiş karı kocalar o zaman sadece çocuk yapmak için sevişsinler.

Nüfusu az ülkelerde, özellikle kuzey Avrupa ülkelerinde fazla çocuğu teşvik ediyorlar. Hatta aylık ödeme bile yapıyor devlet. Ama bunu nüfus planlaması adına yapıyorlar. Yobazlık adına değil.

Nüfus artışını teşvik etmek ile doğum kontrolune sataşmak bambaşka iki mevzu yalnız.

Doğum kontrolu olmazsa herkesin 50-60 çocuğu olur. Oyle manyaklık mı olur?

Nüfus artışını teşvik etmek ile doğum kontrolune sataşmak bambaşka iki mevzu yalnız.

Doğum kontrolu olmazsa herkesin 50-60 çocuğu olur. Oyle manyaklık mı olur?

Aynen. Dogum kontrol vatana ihanettir diyerek herkesi hain yapti adam :)

E o zaman adama sormazlar mi senin neden sadece 3 cocugun var diye ?

Kimse dogum kontrol yontemi kullanmazsa 25 yasinda evlenen bir bayanin ortalama 12-15 cocugu olur.

Yeni Turkiye de istenilen bu galiba.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yakinda dogum kontrol yontemlerinin asil amaci hukumete darbe yapmak derse hic sasirmam :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

gündem değiştirme çabasının ağbabasıdır.

biz bunları konuşurken hayırsever iş adamımız paralarını faiziyle geri almış... Bavullar dolusu maşallah hayırsever insana veriyor Allah tabi...

141343830467.jpg

Ben bir, bilemedin en fazla iki çocuk sahibi olurum ama AKP ve benzeri din tüccarlarına yüz vermeyecek şekilde iyi yetiştiririm bunları. Ben ve benim yetiştireceğim çocuklardan bunlara fayda yok.

Malum kişi istiyor ki kendi zombi seçmenleri sınırsız çocuk yapsınlar ve doğru düzgün yetiştirmeden sokağa salsınlar; herkesin bir oyu olacağına göre sayısal üstünlük hep kendisinde kalsın.

Nitelik değil nicelik önemli bu kişi için.

Ülke halkı ne kadar cahil, vasıfsız, ilkel kalsa kendisinin oyunun artacağını iyi biliyor.

Tavsiye olarak sayin Cumhurbaskani kendi fikirlerini beyan etmekte serbest, kendi düsüncelerini yasallastirmadikca benim acimdan sorun yoktur.
Ister 3 Cocuk yapin der istersede korunmak ihanettir der...kendi fikri saygi duyarim.

Tavsiye olarak sayin Cumhurbaskani kendi fikirlerini beyan etmekte serbest, kendi düsüncelerini yasallastirmadikca benim acimdan sorun yoktur.
Ister 3 Cocuk yapin der istersede korunmak ihanettir der...kendi fikri saygi duyarim.

Kitlelerin peşinde olduğu birisi toplum sağlığını etkileyecek beyanlar verirken dikkatli olmalı ama. Kendisşne harfiyen biat eden kişler var çünkü.Doğum kontrolü diye olayı basitleştirince böyle oluyır işte. Bu metodlar ilaçlar vs Ana çocuk sağlığı kapsamında değerlendirilşr bilimsel olarak. Önceki doğumunda rahmi zarar gören bir kadının gebe kalıp hayati tehlikeye düşmesini önlemek, bariyer yöntemleri ile enfeksiyon önlemek, planlı ve mutlu cinsel birlikteliklerin nesi kötü? Sezeryan önerilip biz hocamıza sorduk caiz değil dedi deyip sezeryanı kabul etmeyen ve tamamen sağlıklı olması gerekirken normal doğum esnadında ölen bebeklerimiz gibi örnekler var.
Halkın büyük bir kesimi 1000 tl civarında para kazanırken 5 çocuk önermek mantıklı mı ? Yazık bu ülkenin insanına

Kitlelerin peşinde olduğu birisi toplum sağlığını etkileyecek beyanlar verirken dikkatli olmalı ama. Kendisşne harfiyen biat eden kişler var çünkü.Doğum kontrolü diye olayı basitleştirince böyle oluyır işte. Bu metodlar ilaçlar vs Ana çocuk sağlığı kapsamında değerlendirilşr bilimsel olarak. Önceki doğumunda rahmi zarar gören bir kadının gebe kalıp hayati tehlikeye düşmesini önlemek, bariyer yöntemleri ile enfeksiyon önlemek, planlı ve mutlu cinsel birlikteliklerin nesi kötü? Sezeryan önerilip biz hocamıza sorduk caiz değil dedi deyip sezeryanı kabul etmeyen ve tamamen sağlıklı olması gerekirken normal doğum esnadında ölen bebeklerimiz gibi örnekler var.
Halkın büyük bir kesimi 1000 tl civarında para kazanırken 5 çocuk önermek mantıklı mı ? Yazık bu ülkenin insanına

Cumhurbaskanin yaptigi tavsiyelere harfiyen uyan kisi yoktur eger gercekten böyle bir kisilik var ise ahmaktir, öyle insanlar o sekilde yasamayi hakediyor demektir.
Benim Cinsel yasamim kim ne derse desin yatak odamda benim dedigim olur, herkimki münasebete girecekken aklina Tayyip Erdogan geliyorsa vay haline derim ben. :D
O kisinin cok daha önemli sorunlari var demektir. Cumhurbaskanin tavsiyesindeki düsünceler kendi acisindan dogru olabilir, saglik konusa hic deginmedi farkindaysan
onu ilgilendiren kisim bilerek ve isteyerek az cocuk sahibi olan kisiler, Saglik acisindan korunmaya mecbur olan kisilere karisacagini sanmiyorum.
Yinelemek istemiyorum ama tekrar edeyim, herkes kendinden sorumlu ve hic kimse birisi böyle dedi diye ona uymaz...eger birisinin akli ile is yapiyorsan zaten kendi aklin yok demektir kime zaman Cumhurbaskanina uyarsin kimi zaman Bakkal Rifkiya.

Cumhurbaşkanı'nın vatana ihanet etmesinden daha önemli bir konu değildir.

Geri
Üst Alt