Dokuzuncu Hafta İçin Beklentileriniz Neler ?

Cevap: Dokuzuncu Hafta İçin Umudu Olan Var Mı ?

Tek farklı yenecez...

İçimden bir his böyle diyo...

Saçmalama lan diyorum kendi kendime ama sus be diyo yenecez...

Bence ilk 11 ve dizilişimiz böyle olmalı derbide. Orta sahayı koşan oyunculardan kurup, kalabalık tutmak lazım. Tabi şu kadroda Elano'nun performansı önemli. Orada Ayhan'da oynayabilir, fakat Ayhan her Kadıköy'de ki derbide batırıyor. :D Arda'da Kadıköy'de çok iyi oynayamıyor. Her defasında sinirlerine hakim olamayıp, kendini kaybediyor. Geçen sene Baroni ile atışmıştı mesela.

Arda'nın başrölünü fenerden birisiyle paylaşacağı bir olay olmazsa, hakem herşeyi görürse, seyirci biraz adam gibi seyrederse o maçı başabaş oynarız.

Belki defansif anlamda iyi bir mücadele sergiler, yani takım olarak iyi mücadele eder başa baş bir futbol oynarız ama, ben yine hakem etkisi olacağını düşünüyorum maçta son 3 senede olduğu gibi.

ARtık takımın kalitesizliği ortada olduğu için çok defansif oynayabilir böylece belki beraberlik koparabiliriz.

boyle bir kadroyla turkiyede kimse duramaz karsimizda :)

BAM'in oldugu heryerde umut yoktur !

bu sefer yeneceğiz

galatasarayın adının oldugu her yerde umut vardır.böyle sacma sapan konular açıp antucu salaklara malzeme vermeyin.tarihine ve şanına yakışmayacak hareketler

Kadıköy'de tarihi farkla yeniliriz rijkaard kovulmaz total futbol hayalleri sürmeye devam eder:)

Yeneriz maçı hemde rahat bir şekilde.

fener maçlarını çok basit olarak sadece ortasahaya bakarak değerlendiririm, genelde de yanıltmaz bu, artı büyük maçları çok farklı oynuyor be fener kendi sahasında, zor, çok zor....

Olay sahada oynamak değil. Olay psikolojik baskı. Benim artık umudum kalmadı. Adamlar bizden o kadar nefret ediyor ki, bu maça ölümüne asılıyorlar. Bir de geçmişteki Kadıköy'deki 10 senelik galibiyetleri. Bizim sorunumuz taktik değil. Futbolcularımız Kadıköy'den, oradaki baskıdan korkuyor. Bunu kıramıyoruz bir türlü. Çünkü Fener orada her pisliği yapıyor. Biz Sami Yen'de yapıyor muyuz bir şey ? Yapmıyoruz. Yapamıyoruz zaten. Gerets'in alnı yarıldı, neler oldu, maç tatil edilmedi. En büyük örneği bu. Bizim de çirkefleşmemiz lazım artık. Sami Yen'de biz de pislik yapmalıyız. Fener Sami Yen'e korkmadan gelmemeli. Adamlar geçen maç Canaydın'ın ölümü ayağına, dostluk ayağına maçı aldılar. Dertleri işleri çirkinleştirmekse bizde hiç durmayalım.

Stadı adamların başına yıktık şu şişesi yağmuruna tuttuk ne oldu Fener bizi evimizde 2-1 yendi. tuncayın gelen şişelerdeki suyu içmesini unutamıyorum demek ki mesele baskı değil çıkar inanırsan adam gibi oynarsan yenersin bizimkiler korkuyorsa o yüzden oynamıyorsa onlara bu 2-1 lik maçı izletmek lazım ama bence mesele korku filan değil.

cana bi tutturabilsydi :( ah ulan ah :(

umudum cananın performansına bağlı,ciddi olarak söylüyorum bunu..

bildiğim adam bu değil ulan :mad: sinir oluyorum

bi kere yenersek zaten devamı gelcek, ellerindeki tek kozuda almış olacağız sonra Aslantepede seriye biz başlarız kudururlar, klübü kapamayı bile düşünebilirler.

Geri
Üst Alt