Dokuzuncu Hafta İçin Beklentileriniz Neler ?

Cevap: Dokuzuncu Hafta İçin Umudu Olan Var Mı ?

Renkdaş Yobo'yu bende biliyorum oynadı, tabiiki sercanlar emenikeler ,M.Bent'lerle K.Jones'larla karşılaştırılmaz ama Türkiye farklı..işte misi, işte elano,alex bunlardan daha mı iyi?? hayır ama burada oynuyo.Bir tane isteyen takım var mı Alex'i ,yok ,misi veya Elano için en az 3 er takım var ,ama aldığın verim ters orantılı...Daha bişi oynamadan yazdığın için abartılı buldum ben...Gerçi hoş hepsi aslan kesilir bizim maçta, oynamayan Stoch bile show'a başlar sonra kaçan balık büyük olur diye manşet...bu kadro olayının sonu yok renkdaş :)

İşte kendin de söylemişsin.Önceki mesajlarımı okursan görürsün Misimovic Alex'ten kötü bir futbolcu olduğu için değil.Ama ligin kimyasına uyum sağlaması zaman alacak gibi.Umarım en kısa sürede sağlar tabii dileğimiz bu.Dediğin gibi bu tartışma bitmek bilmez :) :D

Ne defans yapabiliyoruz ne hücüm ne kalecimiz iyi ne orta sahamız

Takımın 1.5 senedir ne oynadığı belli değil.Tamam sonuçları bir kenara bırakalım ama oyun olarakta hiç bir ışık yok,orta da oturtulmaya çalışıldığına inandığım bir sistem de yok.Açıkçası umudum yok..

Bu maçı kazanacaksak bu;

Arda, Baros, Neill, Kewell, Sabri, Cana, Misimovic ve Insua sayesinde olacak.

Misimovic dışında yazdıklarım çok hırslı oyuncular.

Eğer formda olurlarsa rahat yeneriz Fenerbahçe'yi.

Misimovic'i zaten herkes biliyor.

Bu maçta patlamasını umut ediyorum.

Arda, Ayhan, Ufuk, Serkan vs. birçok yerli oyuncu baskıdan kötü oynarlar. Yabancılardan Cana, Neill, Pino ve Baros gergin oyuncular ve kırmızı karta meyilliler. Geçen sene Keita'nın düştüğü duruma düşebilirler.

Arda baskı sorununu aşmıştır.

Cana, Neill, Pino, Baros gibi oyuncuları Neeskens önceden uyaracaktır.

Ayhan yerine Barış ile başlamalıyız veya Elano.

Sağ kanatta Sabri-Serkan 2lisi veya Aydın oynayabilir.

Mustafa Sarp ve Elano oynamasın, Misimovic Ortasaha da değil kale önünde oynasın, Cana form Tutsun, Arda ve Baros Takıma dönsün ve de En önemlisi Rijkaard gönderilsin yada Rijkaarda sihirli değnek değsin :asd:

işte o zaman kazanabilirz maçı :lol

Her sezon olduğu gibi yine ümidimizi kesmeyelim.

Misbah dalga geçiyorsun ama sakatlarımız düzelince görürsün neyin ne olduğunu.

Şu arada sakatlık olmazsa benim umudum var.

Ufuk

Serkan-Neill-Hakan-Insua

Cana-Elano

Misimovic

Sabri-------Arda

Baros

Alın size orta sahası iyi, kanatları iyi, her oyuncusu pas yapabilen güçlü bir takım.

Çok çok kaybederiz.

Çok çok kaybederiz ne demek Adem ?

Bu arada söylemek gibi olmasın ama son 4-5 rüyamda 3 kez deprem gördüm 7.6 idi galiba şiddeti ve merkezi manisaydı bi rüyamda da yer olarak

Umudum Var.....!!!!

San Marino Dünya Kupasi Sampiyonu olacak kadar...!!!!

Kasımpasa gecen sene yenebildiyse biz neden kadıköy'de yenemeyelim ki ... O gün galip gelebiliriz bu da o kadar önemli degil ama sampiyon olabilirmiyiz aslında bütün problem burada .

10 yıldır totem yapıyoruz. Hep iyi başlıyoruz maça kötü bitiriyoruz. 1 defa da biz kötü oynayalım ama sonuç bizim için iyi olsun :)

Ufuk

Serkan-Neill-Hakan-Insua

Cana-Elano

Misimovic

Sabri-------Arda

Baros

Alın size orta sahası iyi, kanatları iyi, her oyuncusu pas yapabilen güçlü bir takım.

Elano yapamaz bence.Çok dirençsiz adam.Yine orada Ayhan'a kalacağız herhalde.Sağ önde Sabri çok mantıklı ama gerçekten.

Geri
Üst Alt