Dokuzuncu Hafta İçin Beklentileriniz Neler ?

Cevap: Dokuzuncu Hafta İçin Umudu Olan Var Mı ?

Umut her zaman var. Takımdaki oyuncuların kaliteli ve kalitesiz oluşlarını tartışmak istemiyorum. Fakat takımda bir tembellik hakim. Antrenmanda terleyen oyuncumuz varmı merak ediyorum. Güle oynaya antrenman yapıyoruz. Bu işi sıkıya almamız lazım. Bununla birlikte maçlardaki oyunumuzda güzelleşecektir ve umut olarak bize dönecektir. Eskiden oyuncularımız şikayet ederdi çok yorucu antrenman yapıyoruz diye ama 2 senedir bununla ilgili bir sıkıntı var gibi görüyorum ben.

sıkıntı çok çözüm yok.:(

Bundan önceki yıllarda hep umut doluyduk, yenildik. Şimdi belki şansımız tersine döner. :)

Derbi oyunu üç ihtimalli bir oyun. Yenmek beraberlik ve mağlubiyet. Bizim için iki ihtimalli beraberlik ve mağlubiyet. Biz daha 3. ihtimali göremedik sevgili kardeşim, üçüncü ihtimali biz daha göremedik.

Hee ama şimdi bak benim takımın dinamosu Sarp. Benim takımın dinamosu Yabancı uyruklu kendisi Ugandadan. Ben bunu serbest oynatıyorum. Bak ben bu takıma çok diziliş öğrettim. Şu anda benim çocuklar 4-3-3 dizilişinde. Ya ben bu takıma 0-0-0ı denettim. Hiç oyuncusuz 11 kaleci. Lan bi adam dedim 70 santim. 11 adam kaç eder. Eni tabi. Boyu 70 santim olanda var bizde. Sabri!. Hocam dedi ben kafa topuna çok iyi çıkarım. Lan zaten kafa topuna çıktın mı benim omzuma geliyon. Bunun kaleye şut atması yasak. Bunlar 7 şut vursalar 10 şut vursalar 100 şut vursa birini kaleye sokamıyorlar. O zaman vurma. Ya zaten vurmuşsun vurmamışsın bişey değişmiyo ki. Ya vuruyorsun auta gidiyo benim içim eriyo 100 gol kaçırıyon. Bari vurmazsan gol de kaçırma olmuyo.

Neill at Sarpa Arda at Sarpa Kewell at Sarpa. Sarpta bana diyor ki hocam ben ne yapayım Lan koş. Nereye koşacam hocam Lan koş!!!

Biraz ironi olsun neşemizi bulalım kendini aşmış insanlar yeri geldiğinde kendisi ile alay edenlerdir kötü maksat aranmasın

Volkan Demirel----Ufuk Ceylan

Gökhan Gönül-----Sabri Sarıoğlu

Diego Lugano---Lucas Neill

Joseph Yobo----Servet Çetin

Andre Santos----Emiliano Insua

Selçuk Şahin yada Baroni--Loric Cana

Emre Belözoğlu------Ayhan Akman

Issiar Dia---Juan Pablo Pino

Alex De Souza-----Zjvezdan Misimovic

Mehmet Topuz-----Arda Turan

Mahamadou Niang-----Milan Baros (Aslında eşitler ama neyse)

Ezici bir Fenerbahçe üstünlüğü var kimse aksini savunamaz.

Ben elimden gldiğince savunurum...Volkan Gökhan Alex ve Emre'ye eyvallah...Diğerleri ise abartı bence.Neil kadar asist yapmış mı lugano?? veya hucüm başlatmış mı? Yobo'da ne gördün mesela Everton'da oynadığı için mi?? Herhangi bi deplasman maçında M.yılmaz Emenike'yle Sercan'la mücadele mi etmiş?? Hızlı mı?? Tek farkı oyunu iyi başlatır ayakları iyi.Santos ise hucümda daha iyi ama defansta insua kadar iyi değil bence.En büyük sıkıntı ise Dia.Ne yaptı ne oynadıda iyi Pino'dan.Kpaşa maçında boş alan buldu topu koşturdu ondan mı.Geçen sene santos'ta show yapmıştı o maç ama şimdi takımı yok.

Bence abartılacak bi kadroları yok hele defanslarında...Fakat maçın %100 favorisi onlar ve benim herhangi bi umudum bi sürpris beklentim de yok.Olmamasının nedeni kadro veya 10 senedir uğradığımız bozgun değil.Rijkaard.

söyle konular acip su ezikleri güldürmeyin

Derbi oyunu üç ihtimalli bir oyun. Yenmek beraberlik ve mağlubiyet. Bizim için iki ihtimalli beraberlik ve mağlubiyet. Biz daha 3. ihtimali göremedik sevgili kardeşim, üçüncü ihtimali biz daha göremedik.

Hee ama şimdi bak benim takımın dinamosu Sarp. Benim takımın dinamosu Yabancı uyruklu kendisi Ugandadan. Ben bunu serbest oynatıyorum. Bak ben bu takıma çok diziliş öğrettim. Şu anda benim çocuklar 4-3-3 dizilişinde. Ya ben bu takıma 0-0-0ı denettim. Hiç oyuncusuz 11 kaleci. Lan bi adam dedim 70 santim. 11 adam kaç eder. Eni tabi. Boyu 70 santim olanda var bizde. Sabri!. Hocam dedi ben kafa topuna çok iyi çıkarım. Lan zaten kafa topuna çıktın mı benim omzuma geliyon. Bunun kaleye şut atması yasak. Bunlar 7 şut vursalar 10 şut vursalar 100 şut vursa birini kaleye sokamıyorlar. O zaman vurma. Ya zaten vurmuşsun vurmamışsın bişey değişmiyo ki. Ya vuruyorsun auta gidiyo benim içim eriyo 100 gol kaçırıyon. Bari vurmazsan gol de kaçırma olmuyo.

Neill at Sarpa Arda at Sarpa Kewell at Sarpa. Sarpta bana diyor ki hocam ben ne yapayım Lan koş. Nereye koşacam hocam Lan koş!!!

Biraz ironi olsun neşemizi bulalım kendini aşmış insanlar yeri geldiğinde kendisi ile alay edenlerdir kötü maksat aranmasın

ahahah :D. 107 gol yiyen takim

Henüz bunları konuşmak için erken.

Ligde Ankaragücüne takılırsak ne önemi kalır Fener maçının?

Bu maçla ilgili kadro taktik teknik vs hepsi palavra. Psikolojik bir maç bu, hazır olan çıkar alır hepsi bu.

bu arada barış çetiner neden banlandı .. bir çok kişi o gün küfür etti ama arada barış banlanmış.

Ben elimden gldiğince savunurum...Volkan Gökhan Alex ve Emre'ye eyvallah...Diğerleri ise abartı bence.Neil kadar asist yapmış mı lugano?? veya hucüm başlatmış mı? Yobo'da ne gördün mesela Everton'da oynadığı için mi?? Herhangi bi deplasman maçında M.yılmaz Emenike'yle Sercan'la mücadele mi etmiş?? Hızlı mı?? Tek farkı oyunu iyi başlatır ayakları iyi.Santos ise hucümda daha iyi ama defansta insua kadar iyi değil bence.En büyük sıkıntı ise Dia.Ne yaptı ne oynadıda iyi Pino'dan.Kpaşa maçında boş alan buldu topu koşturdu ondan mı.Geçen sene santos'ta show yapmıştı o maç ama şimdi takımı yok.

Bence abartılacak bi kadroları yok hele defanslarında...Fakat maçın %100 favorisi onlar ve benim herhangi bi umudum bi sürpris beklentim de yok.Olmamasının nedeni kadro veya 10 senedir uğradığımız bozgun değil.Rijkaard.

Asist kıstas mıdır bir stoper için?O açıdan bakıyorsak bu ligin en golcü defans oyuncusu Lugano.Yobo'nun EPL'de geçen sene çoğu maçını takip ettim.Everton'dan Lescott'lar,Heitinga'lar geldi ama o hala oynadı.Deplasman maçında Emenike ve Sercan'a karşı değil,onlardan daha hayvani adamlara karşı aslanlar gibi mücadele etmiş bir oyuncu.Gayette hızlı bir stoper.Nijerya'lıların kimyası gereği.Santos biraz mübalağa olabilir belki.Dia Fransa liginde dahi dikkat çeken bir oyuncu olmayı başardı.Gerçekten çok hızlı bir oyuncu Lyon,Bordeaux falan istiyordu 1-2 yıl önce.

Birazcık umutbeyler :)

[video=youtube;yWC68Nzz9bQ]https://www.youtube.com/watch?v=yWC68Nzz9bQ&feature=related[/video]

[video=youtube;IWJFhGLTDJk]https://www.youtube.com/watch?v=IWJFhGLTDJk[/video]

[video=youtube;UAyfK4S3fJY]https://www.youtube.com/watch?v=UAyfK4S3fJY[/video]

[video=youtube;tZkAjFTt72Q]https://www.youtube.com/watch?v=tZkAjFTt72Q&feature=related[/video]

[video=youtube;SKHBEk7EZmw]https://www.youtube.com/watch?v=SKHBEk7EZmw&feature=related[/video]

[video=youtube;6cs_wnCC6Ws]https://www.youtube.com/watch?v=6cs_wnCC6Ws[/video]

vaybee ne kadro var fenerde valla:lol: şampiyonlar liginde nerdeler hani:lol::lol:sende geçenki fenerli yusuf islam gibisin ha :lol::lol:

Evet,kendimi kandırmıyorum senin gibi Fenerbahçe futbol takımının kadrosu Galatasaray'dan iyidir.Şampiyonlar liginde olmama nedenleride tamamen Aykut'un beceriksizliğidir.Fener'li adamlarla beni benzetme adam gibi konuş.

Evet,kendimi kandırmıyorum senin gibi Fenerbahçe futbol takımının kadrosu Galatasaray'dan iyidir.Şampiyonlar liginde olmama nedenleride tamamen Aykut'un beceriksizliğidir.Fener'li adamlarla beni benzetme adam gibi konuş.

misimovici çabuk harcamışsın hocam.:(

Dia ve Niang yoktu o zamanlar daha. Stoch denen balon oynuyordu, takımın performansı düşürüyordu. Şuan Fenerbahçe'nin defans sorunu çözülürse Yobo ile fln, Beşiktaş'dan bile daha kaliteli kadroları var. Dalga geçilecek bir şey de yok. Burayı okuyan Fener'liler tarafından çünkü; 16 Mayıs'ı daha kimse unutmadı.

Asist kıstas mıdır bir stoper için?O açıdan bakıyorsak bu ligin en golcü defans oyuncusu Lugano.Yobo'nun EPL'de geçen sene çoğu maçını takip ettim.Everton'dan Lescott'lar,Heitinga'lar geldi ama o hala oynadı.Deplasman maçında Emenike ve Sercan'a karşı değil,onlardan daha hayvani adamlara karşı aslanlar gibi mücadele etmiş bir oyuncu.Gayette hızlı bir stoper.Nijerya'lıların kimyası gereği.Santos biraz mübalağa olabilir belki.Dia Fransa liginde dahi dikkat çeken bir oyuncu olmayı başardı.Gerçekten çok hızlı bir oyuncu Lyon,Bordeaux falan istiyordu 1-2 yıl önce.

Renkdaş Yobo'yu bende biliyorum oynadı, tabiiki sercanlar emenikeler ,M.Bent'lerle K.Jones'larla karşılaştırılmaz ama Türkiye farklı..işte misi, işte elano,alex bunlardan daha mı iyi?? hayır ama burada oynuyo.Bir tane isteyen takım var mı Alex'i ,yok ,misi veya Elano için en az 3 er takım var ,ama aldığın verim ters orantılı...Daha bişi oynamadan yazdığın için abartılı buldum ben...Gerçi hoş hepsi aslan kesilir bizim maçta, oynamayan Stoch bile show'a başlar sonra kaçan balık büyük olur diye manşet...bu kadro olayının sonu yok renkdaş :)

Geri
Üst Alt