Cevap: Dokuzuncu Hafta İçin Umudu Olan Var Mı ?
İşte kendin de söylemişsin.Önceki mesajlarımı okursan görürsün Misimovic Alex'ten kötü bir futbolcu olduğu için değil.Ama ligin kimyasına uyum sağlaması zaman alacak gibi.Umarım en kısa sürede sağlar tabii dileğimiz bu.Dediğin gibi bu tartışma bitmek bilmez

Renkdaş Yobo'yu bende biliyorum oynadı, tabiiki sercanlar emenikeler ,M.Bent'lerle K.Jones'larla karşılaştırılmaz ama Türkiye farklı..işte misi, işte elano,alex bunlardan daha mı iyi?? hayır ama burada oynuyo.Bir tane isteyen takım var mı Alex'i ,yok ,misi veya Elano için en az 3 er takım var ,ama aldığın verim ters orantılı...Daha bişi oynamadan yazdığın için abartılı buldum ben...Gerçi hoş hepsi aslan kesilir bizim maçta, oynamayan Stoch bile show'a başlar sonra kaçan balık büyük olur diye manşet...bu kadro olayının sonu yok renkdaş![]()
İşte kendin de söylemişsin.Önceki mesajlarımı okursan görürsün Misimovic Alex'ten kötü bir futbolcu olduğu için değil.Ama ligin kimyasına uyum sağlaması zaman alacak gibi.Umarım en kısa sürede sağlar tabii dileğimiz bu.Dediğin gibi bu tartışma bitmek bilmez