Dokuzuncu Hafta İçin Beklentileriniz Neler ?

Cevap: Dokuzuncu Hafta İçin Umudu Olan Var Mı ?

Yenme ihtimalimiz diye bişey mi var?

Bundan önceki senelerde hep bizi gaza getiriyordu şerefsizler Galatasaray fark atacak falan. Bu sene ilk defa favori olarak gitmeyeceğiz Kadıköy'e, belki bişeyler olabilir.. 0-0 biten kupa maçında da aynı böyle olmuştu, galibiyeti biz kaçırmıştık.

Bundan önceki senelerde hep bizi gaza getiriyordu şerefsizler Galatasaray fark atacak falan. Bu sene ilk defa favori olarak gitmeyeceğiz Kadıköy'e, belki bişeyler olabilir.. 0-0 biten kupa maçında da aynı böyle olmuştu, galibiyeti biz kaçırmıştık.

Bundan önceki seneler favori olarak mı gidiyorduk? :asd:

futbolcular hırslı çıksınlar sahaya, baskı ve stresde ayakları birbirine dolanmasın, bu maçın bir onur maçı olduğunu akıllarından çıkarmasınlar o zaman kazanırız, korkak topculara golden sonra bile nasıl sevineceklerini şaşıran futbolcularla ordan puan alamayız.

bu sefer belki ters teper :)

fb Türkiye kupasını ne zaman alırsa biz de onları deplasmanda o zaman yeneriz ;)

Ulan kasımpaşa bile yener biz 1 puan bile alamayız sırf bu maça motive oluyorlar tüm yıl.

O gün sahada onurlu 11 tane Türk vardı Galatasaraylı. Şimdi ?

Yıllardır hep bi alicengiz oyunları ile bu sene derbiyi Galatasaray kazanır edasıyla gidiyorduk kadıköye. Biraz şeytanın avukatlığını yapayım mı . Sanki bir el hep bu maçlar öncesi bizi şişirir fener de sürekli düşüşte olurdu. Sanki oyunu kuruyorlar önce Galatasarayın farklı galibiyetlerle veya başarılarıyla Kadıköye gitmesini istiyorlar ve başarıyorlar. O yüzden içimden bir his bu hafta evimizde oynayacağımız maçı rahat bi şekilde alacağımızı ve gene kadıköyde hüsranla ayrılacağımızı söylüyor. Konya maçında fener ise en iyi ihtimalle beraberlik alır ve gene kadıköyde zinciri kopmuş kuduz köpek gibi ordan oraya koşarlar

Not: FB li kardeşlerim için diyorum bunu burdaki köpek kelimesi hakaret değil sürat anlamında kullanılmıştır rencide edicek bir durum olmasın

Rakibiz ama tuttuğunuz takıma da hakaret etmeyiz

Allah acırsa elimizdeki yerlilerden dolayı bize anca öyle kazanırız yoksa tüm etkenler aleyhimize.

Erdem her şeyi çok iyi yazmışsın ama Mustafa Sarp'ı oynatmayı düşünmen dışında herşeye katılıyorum.

Bence;

Sabri-Neill-Servet-Hakan

Cana-Barış

Misimovic

Elano-Baros(c)-Kewell

11 i ile çıkmalıyız.

Ulan kasımpaşa bile yener biz 1 puan bile alamayız sırf bu maça motive oluyorlar tüm yıl.

Ben Fener'i yenemeyiz dediğim zaman, ''senin gibi Galatasaraylı olmaz olsun'', deyip tepki vermiştin. Şimdi sen yenemeyiz diyorsun. O zaman sen de G.Saraylı değilsin kusura bakma :)

Ben Fener'i yenemeyiz dediğim zaman, ''senin gibi Galatasaraylı olmaz olsun'', deyip tepki vermiştin. Şimdi sen yenemeyiz diyorsun. O zaman sen de G.Saraylı değilsin kusura bakma :)

Cezalı olmasaydım o mesajını alıntılayıp "aynen" diyecektim :D

Erdem her şeyi çok iyi yazmışsın ama Mustafa Sarp'ı oynatmayı düşünmen dışında herşeye katılıyorum.

Bence;

Sabri-Neill-Servet-Hakan

Cana-Barış

Misimovic

Elano-Baros(c)-Kewell

11 i ile çıkmalıyız.

Hakan mı :SS: Ayrıca Elano oturmalı. Pino gibi delici adama ihtiyaç var Kadıköy'de.

Hakan > İnsua

Elano > Pino

Kadro tamamdır.

Hakan mı :SS: Ayrıca Elano oturmalı. Pino gibi delici adama ihtiyaç var Kadıköy'de.

Hakan > İnsua

Elano > Pino

Kadro tamamdır.

Hakan oynamazsa 7 yabancı oluyor.

Insua oynayacaksa Aydın ilk 11 başlayacak.

Veya Cana yedek oturacak.

Elano yedek oturabilir farketmez.

Rjkaard nasıl bir 11 ile çıkacak çok merak ediyorum.

Bence Insua yedek olur.

Hayır sen yenemeyizden ayrı feneri över bizi yerer bi tarzda mesajlar attın hani bizi şeyin deliğine soktun mesajlarınla.

Yoksa bende biliyorum aleyhimize olan tüm etkenleri:(

Antu,ya gir bakalım türkiye kupasını alamayız diye mesaj at 30 yıla rağmen çullanırlar üstüne;):asd:

Her sene bir gazla beklerdim fener maçlarını, ilk defa o haftanın geçmesi için bekliyorum.Takıma en ufak güvenim kalmadı, umarım ilk defa sahaya Galatasaray gibi çıkarlar, o zaman yenilsek de güvenim geri gelir.Tabii bu takımın bunu yapması imkansız gibi.

Geri
Üst Alt