Atakan Kenar
10 Numara!
- 16 Ağustos 2009
- 18.304
- 4
- 1.363
Cevap: Dokuzuncu Hafta İçin Umudu Olan Var Mı ?
Yenme ihtimalimiz diye bişey mi var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var %33,3.
Bundan önceki senelerde hep bizi gaza getiriyordu şerefsizler Galatasaray fark atacak falan. Bu sene ilk defa favori olarak gitmeyeceğiz Kadıköy'e, belki bişeyler olabilir.. 0-0 biten kupa maçında da aynı böyle olmuştu, galibiyeti biz kaçırmıştık.

Bundan önceki seneler favori olarak mı gidiyorduk?![]()
Bundan önceki senelerde hep bizi gaza getiriyordu şerefsizler Galatasaray fark atacak falan. Bu sene ilk defa favori olarak gitmeyeceğiz Kadıköy'e, belki bişeyler olabilir.. 0-0 biten kupa maçında da aynı böyle olmuştu, galibiyeti biz kaçırmıştık.
bu sefer belki ters teper
fb Türkiye kupasını ne zaman alırsa biz de onları deplasmanda o zaman yeneriz![]()

Ulan kasımpaşa bile yener biz 1 puan bile alamayız sırf bu maça motive oluyorlar tüm yıl.
Ben Fener'i yenemeyiz dediğim zaman, ''senin gibi Galatasaraylı olmaz olsun'', deyip tepki vermiştin. Şimdi sen yenemeyiz diyorsun. O zaman sen de G.Saraylı değilsin kusura bakma![]()
Erdem her şeyi çok iyi yazmışsın ama Mustafa Sarp'ı oynatmayı düşünmen dışında herşeye katılıyorum.
Bence;
Sabri-Neill-Servet-Hakan
Cana-Barış
Misimovic
Elano-Baros(c)-Kewell
11 i ile çıkmalıyız.
Hakan mı :SS: Ayrıca Elano oturmalı. Pino gibi delici adama ihtiyaç var Kadıköy'de.
Hakan > İnsua
Elano > Pino
Kadro tamamdır.
Hayır sen yenemeyizden ayrı feneri över bizi yerer bi tarzda mesajlar attın hani bizi şeyin deliğine soktun mesajlarınla.Ben Fener'i yenemeyiz dediğim zaman, ''senin gibi Galatasaraylı olmaz olsun'', deyip tepki vermiştin. Şimdi sen yenemeyiz diyorsun. O zaman sen de G.Saraylı değilsin kusura bakma![]()