Dokuzuncu Hafta İçin Beklentileriniz Neler ?

Cevap: Dokuzuncu Hafta İçin Beklentileriniz Neler ?

Daha önce de umudumuz olmayan maçlara çıkmıştık yine yenilmiştik.

Ben ilk defa bukadar çok kişinin kesin yenileceğiz kesin fark yiyeceğiz dediğini görüyorum.

Bu maçlar içinde belki de en favori alduğumuz maç 6-0lık maçtı:) Bu sefer gerçekten favori ezici bir şekilde onlar ama bu durum çok umutlandırıyor beni...

umarim kotu bir sonuc halinde yada alisagelmis sonuc halinde yonetim medyaya uyarak rijkaardin ipini kesmez bu mactan sonra tek dilegim bu

Her zaman olduğu gibi ilk 10 dk hızlı atak futboldan sonra atabilirsek 1 gol atarız ama hemen 10 ila 15. dk.da bir gol yeriz sonrada devamı gelir. Her sene aynı muhabbet hiç bir beklentim yok maçla alakalı. Bir ihtimal şans yanımızda olursa belki yeneriz.

Bizi Ufuk yakacak beraberliğe üzülücez gibi bir his var içimde :(

5 6 7 8 9.....var mı arttıran.?:sopa:

Hep iyi oynayarak kaybederdik.

Bu sefer kötü oynayarak kazanabiliriz.. :)

Artık oyundan yana pek umutlu olmasak bile sonuna kadar destekleyeceğimiz takım Galatasaray.

Başka Galatasaray yok.. En kötü beraberlik iyi olur.

Barış-Cana ortasahası ile çıkarsak umudum olur.

Şuan maç berabere bitecek deseler hemen kabul ederim. Hatta 2 farklı yenilgiye kadar bile kabul edebilme ihtimalim var..

Yenilmeyelim bana yeter. Çünkü ne zaman fener zorda olsa adamlar bizim takım karşısında bir galibiyet aldımı şaha kalkıyorlar. Eğerki yenersek bu yıl tam tersi olbilir. Çünkü geçen sene Kadıköydeki maçtan sonra Rijkaard ve takım hala kendine gelemedi. Olacağını hiç sanmıyorum ama belki Kadıköyde bir galibiyet hem Rijkaardı hem takımı kendine getirebilir.

Her zaman olduğu gibi ilk 10 dk hızlı atak futboldan sonra atabilirsek 1 gol atarız ama hemen 10 ila 15. dk.da bir gol yeriz sonrada devamı gelir. Her sene aynı muhabbet hiç bir beklentim yok maçla alakalı. Bir ihtimal şans yanımızda olursa belki yeneriz.

+1905

bence tam tersi olur.ilk 15 baskı sonra niang atar 1-0 geri düşeriz.sonra biraz baskı devre arasına girerken beraberliği buluruz ama ikinci devre için fikrim yok.

Önde Ayhan'a basacaklar oda kaleye dönecek bazen.Öyle durumlarda ufuk hiç güven vermiyor ki kadıköy'de mahvolabilme etkenlerinden biri olabilir.

Ayhan geçen sene aldığı her topu geriye veriyordu.Ordan çıkartabilirse umudum olabilir.

Açık oynamalıyız kapanırsak çok kötü olur.

Açıkçası umudum yok.Bekleyip göreceğiz.

Hep iyi oynayarak kaybederdik.

Bu sefer kötü oynayarak kazanabiliriz.. :)

Artık oyundan yana pek umutlu olmasak bile sonuna kadar destekleyeceğimiz takım Galatasaray.

Başka Galatasaray yok.. En kötü beraberlik iyi olur.

Hani derler ya, "iyi oynayarak kaybedelim, hic üzülmem ama bu oyun beni deli ediyor" falan filan, bu benim icin gecerli degil, hele hele fenere karsi hic. Butür yenilgiler bana daha cok koyuyor yemin ederim.

Bu seferde aynisi olmasin, kaybedersek kötü oynayip öyle kaybedelim. Hic degilse "zaten b.k gibi oynadik, bu futbolla asla yenemezdik feneri" diyebileyim.

Kötü oynadigimiz halde kazanirsak kiyamet kopar zaten, biz ne zaman kötü oynadigimiz derbiyi kazanabildik ki simdi kazanalim. Müthis oynadigimiz derbileri bile kaybettik, beraberlik bile cikaramadik.

Önde Ayhan'a basacaklar oda kaleye dönecek bazen.Öyle durumlarda ufuk hiç güven vermiyor ki kadıköy'de mahvolabilme etkenlerinden biri olabilir.

Ayhan geçen sene aldığı her topu geriye veriyordu.Ordan çıkartabilirse umudum olabilir.

Açık oynamalıyız kapanırsak çok kötü olur.

Açıkçası umudum yok.Bekleyip göreceğiz.

Ufuk olayi var birde, bu hic aklima gelmemisti. Ben bu cocuga hele hele Kadiköyde hic güvenmiyorum. Adamin anadolu takimlara karsi bile herseyi titriyor, fenere karsi, angutla dolu o stadta umarim adam gibi durur kalede.

Fenerbahçe'nin Kadıköydeki kaos futbolu ve aşırı presle pozisyon üretmesi artık bir gelenek haline geldi, adamlar Beşiktaş maçında 3 pas bile yapmadan 10 tane pozisyon yakaladılar, buna artık şans mı deriz taktik mi bilemiyorum, bizim takımın oyun kurma becerisinin çok sınırlı olması, kaleciye ve hocaya olan güvensizlik gibi etkenlerin yanına 10 yıllık psikolojik faktörleri de eklediğimizde, çok kötü bir mağlubiyet bizi bekliyor diyebilirim, eğer Rijkaard Arda'nın yokluğunda farklı bir sisteme giderse (Mesela Cana-Ayhan-Elano gibi 3lü bir orta saha önünce Misimovic-Kewell-Baros) o zaman rakip pres yaparken bile sakin paslarla oyunu tutabiliriz, eğer böyle olmazsa yapacağımız her top kaybı Dia-Niang-Stoch/Kazım(Oynarsa) gibi oyuncuları malesef pozisyonlaraa sokacaktır.Hücumda ise pas yüzdesi çok düşük olan Lugano-Cristian ve Oynarsa Caner üzerinde pres yapmalıyız, bu adamlar bizim Servet'ten falan çok iyi oyun kuramıyorlar, kazanacağımıza inancım çok az ama eğer yenersek takımın kendine güveni inanılmaz artacak diye düşünüyorum.

Nası olsa onlar bi şekilde(bazen ona buna çarpıyo bazen 50 metreden vuruyolar giriyo bazen hakem yardım ediyo) yani bi şekilde gol yiyoruz önemli olan hücümda ne kadar etkinlik göstereceğimiz

Fenerbahçe, kadro kalitesi bakımından bizden üstün. Kazanmak istiyorsak (üstelik deplasman), her oyuncu 2 kişilik koşmalıdır.

O degil de, Ankaragücü macini da kaybedip ciksak angutlarin stadina ve orada angutlari yensek, sanirim gecen sezon trabzon macindan sonra yarim yamalak yaptiklari kundaklama isini bu kez tam yaparlar :)

Geri
Üst Alt