Dokuzuncu Hafta İçin Beklentileriniz Neler ?

Cevap: Dokuzuncu Hafta İçin Beklentileriniz Neler ?

arkadaslar bilet nereden bulabilirim izmitteyim ben ne yapacagimi bilmiyorum lutfen biriniz yardimci olsaniz???

kazanacağız renkdaşlarımla konuştuğumda hepsi umutsuz ama hepsinin gönlünde bu sefer yeneceğiz seslerini duyuyor gibiyim zaten fenerli arkadaşlarımla konuşurken hepsi yeneceğiz falan diyor ama çoğuda korkuyor bu seneki maç diğerlerinden farklı olacak

Sahaya çıkmadan 3-0 hükmen yenilsek daha mı iyi olur sanki

edit

Sahaya çıkmadan 3-0 hükmen yenilsek daha mı iyi olur sanki

Süper yorum Emrah. Tebrikler. :mad:

Galatasaray ve Galatasaray 'lılara bunu söyletenler utansın.

rezalet bir baslik ve yorumlar hepinize tebrikler

Sahaya çıkan ilk 11 önemli değil.

Baros gibi aslanlar gibi savaşın sonuç önemli değil.

İzleyenler Galatasaray bu desinler.

Başımız dik gezelim.

Fener maçı için 3-0'a razı olan 25 milyon Galatasaraylı bulabilirim.

Pes hakkaten! Bunlar nasıl yorumlar yahu ! Fenerbahçe forumumu burası ???

Objektif olmak ayrıdır, kendi takımını aşağılamak, küçük düşürmek, rezil etmek ayrı!

Galatasaraydan bahsediyoruz burada. Sahaya sadece formaları koysanız bile kazanmak için gider. Yener yenilir ayrı terane ama bu 105 yıllık camiaya böyle hakir görmek görülmek yakışmaz!

Yakıştıranlara da o 105 yıllık camia yakışmaz!

Bu kulüp 105 sene de neler gördü yaşadı. Bunlarda gelir geçer. Ama kendi takımına bugün bu densiz yorumları yapanlar yarın o şerefli armanın başarılarıyla sevinme hakkını nasıl kendilerinde bulur orası da ayrı mevzu!

Riyakarlık potansiyeli görüyorum. Başka da bir şey demiyorum!!!

bu basligin kaldirilmasini talep ediyorum..

Fener maçı için 3-0'a razı olan 25 milyon Galatasaraylı bulabilirim.

Katılmıyorum. Günlük skor etkisiyle denen laflar bunlar. Biz bugün yensek ve Fener yarın yenilse, derbide favori yine biz gösterilirdik. Ama ne oldu? Biz yenildik, böylece derbiye favori! gitme şansını kaybettik.

Bugünkü skor, tek ideali Kadıköy 'den yenilmeden çıkmak olan Galatasaray taraftarı için hayırlı olmuş olabilir. Oysaki ben, puan alırsak şaşırmayacağım.

Katılmıyorum. Günlük skor etkisiyle denen laflar bunlar. Biz bugün yensek, Fener yarın yenilde derbide favori yine biz gösterilirdik. Ama ne oldu? Biz yenildik, böylece derbiye favori gitme şansını kaybettik.

Bugünkü skor, tek ideali Kadıköy 'den yenilmeden çıkmak olan Galatasaray taraftarı için hayırlı olmuş olabilir. Oysaki ben, puan alırsak şaşırmayacağım.

Abi bu defans sana nasıl güven veriyor :)

yahu bu maçı kazansak ne olur? diyelim oldu bi şeyler yendik 3-1 falan, ne olacak, takım yine rezalet oynayacak, milli takıma gereken köklü değişiklik bize de lazım(her sene 10larca oyuncu gelip gitse de, bunlar köklü değişiklik sayılmaz)

Objektif olmak ayrıdır, kendi takımını aşağılamak, küçük düşürmek, rezil etmek ayrı!

Galatasaraydan bahsediyoruz burada. Sahaya sadece formaları koysanız bile kazanmak için gider. Yener yenilir ayrı terane ama bu 105 yıllık camiaya böyle hakir görmek görülmek yakışmaz!

Bu kulüp 105 sene de neler gördü yaşadı. Bunlarda gelir geçer. Ama kendi takımına bugün bu densiz yorumları yapanlar yarın o şerefli armanın başarılarıyla sevinme hakkını nasıl kendilerinde bulur orası da ayrı mevzu!

Burada Galatasaray'ı aşağılıyor dediklerinin çoğu Galatasaray gol yiyince yutkanın insanlar, fenere yenilince ağlayan insanlar, sinirden zor yazan eli titreyen insanlar... Galatasaray'ı en az senin kadar seven insanlar. Eleştirmek için mesajından alıntı yapmadım. Dediklerin de haklılık payın var. Ben dahil çoğumuz bu başlıkta ağır şeyler yazmış olabiliriz. Ama sen de şunu anla sinir boşalması var bu başlıkta. Ruh hali bozuk milletin, dengemiz bozuldu.

B_275870c7630977bf5d58159cd19e6007.jpg

Milaaaaan Baaarooos Milaaaaan Baaarooos Ooooleeey Ooooleeey Ooooleeey ! ! !

Burada Galatasaray'ı aşağılıyorsunuz dediğin insanlar Galatasaray gol yiyince yutkunan insanlar, fenere yenilince ağlayan insanlar, sinirden zor yazan, eli titreyen insanlar... Galatasaray'ı en az senin kadar seven insanlar. Eleştirmek için mesajından alıntı yapmadım. Dediklerin de haklılık payın var. Çoğumuz bu başlıkta ağır şeyler yazmış olabiliriz. Ama sen de şunu anla sinir boşalması var bu başlıkta. Ruh hali bozuk milletin, dengemiz bozuldu.

1-0 2-0 gibi bi skor bekliyorum...fark olmaz ama geleneği de bozmayız

Galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut vardır. Ama öyle bir hissiyat içerisindeyim ki bırak feneri haftaya çemişgezeksporla oynayacak olsak hatta td maurinho olsa takımada 1 maçlığına messi gelse yinede umudum yok malesef :(

Geri
Üst Alt