Dolandırma Hikayeleriniz

@Gökhan Aytepe
@P. Enis Sever
@Şevket Atakan

Vay anasını be... Demek hırsızım ha?

İyi madem çok bilen renktaslarim...

O zaman size bir Türkçe ödevi?

Okuduğumuzu anladik mi? Cevap verelim.

Bizim şirketin adı ne?
Bizim patronun adı ne?
Benim işime karışanlar kimler?
İşime karisanlarin başında olan ve ayağını kaydirdigim kişi kimdi?
Yeni işe başlayan caylagin adı ne?
18 milyonluk makineyi hangi tedarikciden aldık?
Ustabaşı kim?

Ve en önemlisi...

Ben kimim?

Bir daha okuyun da öyle cevaplayın. Bilene hemen teslim olup suç itirafında bulunacağım. Ondan sonra hep birlikte karakola gideriz... :)
Reis ben olaya hırsızlık dedim yapan kendine yapar çıkar mı elbet çıkar, bi daha okuyunca şimdi oturdu :)

Renktaş tamam Cenk Ergün'ü anlatıyorsun da peki ya adam bunları bu anlattığın şekilde yapmıyorsa? En azından bu seviyede yapmıyorsa?

Hani en basitinden Erden Timur'un ayağını onun kaydırdığına dair elimizde bir şey yok.
Nereden çıkardın cenk ergunu anlattigimi. Dolandırma HİKAYELERİ başlığına yazdığım bu hikayedeki herkes hayal ürünüdür. Başıma iş acmayin :)

Reis ben olaya hırsızlık dedim yapan kendine yapar çıkar mı elbet çıkar, bi daha okuyunca şimdi oturdu :)
Doğru söyle inception'a beş basmaz mi? Sonunda böyle hersey fırıldak gibi dönüyor. Ulan doğru mu yoksa diyorsun. Ama işte güzellik de o bilinmezlikte... Nolan gibi hikaye vallahi. Amme hizmeti...

@Gökhan Aytepe
@P. Enis Sever
@Şevket Atakan

Bizim şirketin adı ne?
Bizim patronun adı ne?
Ustabaşı kim?

Ve en önemlisi...

Ben kimim?

Bir daha okuyun da öyle cevaplayın. Bilene hemen teslim olup suç itirafında bulunacağım. Ondan sonra hep birlikte karakola gideriz... :)
Ben karakola giderim arkadaş

İlkokul 2’ye gidiyorum mahalle bakkalımız var. Baba oğlu işletiyorlar. Baktım genelde sabahları babası var akşamları oğlu duruyor. Ben de başladım veresiye yazdırıyorum. Aklıma kurnazlık geldi sabah aldığımı oğluna ödüyorum diyorum akşam aldığımı babaya ödüyorum diyorum. Tabi ufak tefek şeyler olduğu için bunlarda yazma gereği duymamış, bunları bir 4 ay kafaladım. 4 ay sonra sabah gittiğimde babaya oğluna ödedim dedim, arkadan oğlu çıkmaz mı ben topuk. Tabi konuyu babama anlattılar, babam tüm neyse ödemek istedi, bu yaşta böyle bizi kandırdıysa suç bizim deyip bakkal almadı. Helalleştik ellerini öptüm affettiler.

@Gökhan Aytepe
@P. Enis Sever
@Şevket Atakan

Bizim şirketin adı ne?
Bizim patronun adı ne?
Ustabaşı kim?

Ve en önemlisi...

Ben kimim?

Müneccimle iliskiye girmedik ki sen kimsin necisin nerden bilelim ? Anlattığın hikayeye göre yorum yaptık sadece.

Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905

Haa ulan Künk ben de ne adi adammış diyecektim meğer güzel bi masal anlatmış

Usada benzin istasyonundaki görevli arkadaş cüzdanımdaki 10 tlyi görüp o ne parası dedi ben de Türk lirası kardeş dedim. Satın alabilir miyim kaç para ediyor diyince tabi 10 dolar demiştim. O zmn parite 1.8 flndı yani havadan 4 dolar fln kazanmıştım heriften. Hakkını helal etsin ya da 4 doları shipping olarak da düşünebiliriz

Geri
Üst Alt