Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.144
- 72.774
- 5.188
SORU:
Kerem’den ne bekliyorsunuz?
Kerem’den ne bekliyorsunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arda turanın gotu yere yakındıyerli oyuncuların götü kalkıyor - kürekafası
2 -3 senelik gidişatta bu olmalı ve oturtulmalı bence - bu sezon özelinde şampiyonluk/avrupa bileti vs için skoru taşıyacak adamda gerekli diye düşünüyorum ama.Pedro'dan vazgeçip, 2 tane yüksek tempolu orta sahanın önüne Sergio'yu koyup, ondan 3. bölgede oyun liderliği misyonunu versek ileride Seferoviç ile beraber enteresan bir performans alabilir miyiz sizce? Sergio'nun fizik kalitesi çok iyi görünüyor çünkü. Dar alanda müthiş bir becerisi var.
Uçak pilotu Levent Akgün aktariyorBeyler gülmekten yayın dinleyemiyoruz. Ayrıca şu argo ifadeleri azaltalım.
Diawara bence de belirttigim gibi kapali kutu ama o yuku Carvalho'dan iyi kaldirir diye dusunuyorum tuttugu takdirde
TorpilSORU
kazımcan
barış alper
berkan
prof kariyerlerindeki maç sayıların çok az olmasına rağmen ciddi ücretler vererek transfer etmemizi nasıl yorumluyorsunuz?
Ben Sergio'dan enteresan bir skor katkısı alınabileceği hissine sahibim. 1 sene önce bir şekilde 20 golü görmüş bir oyuncu.2 -3 senelik gidişatta bu olmalı ve oturtulmalı bence - bu sezon özelinde şampiyonluk/avrupa bileti vs için skoru taşıyacak adamda gerekli diye düşünüyorum ama.
ne duyumu haniaha duyum