Doldur Boşalt #2 | 14 Temmuz | 23:30

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pedro'dan vazgeçip, 2 tane yüksek tempolu orta sahanın önüne Sergio'yu koyup, ondan 3. bölgede oyun liderliği misyonunu versek ileride Seferoviç ile beraber enteresan bir performans alabilir miyiz sizce? Sergio'nun fizik kalitesi çok iyi görünüyor çünkü. Dar alanda müthiş bir becerisi var.
2 -3 senelik gidişatta bu olmalı ve oturtulmalı bence - bu sezon özelinde şampiyonluk/avrupa bileti vs için skoru taşıyacak adamda gerekli diye düşünüyorum ama.

051BA933-C330-4C13-9C3E-43AE669BAF81.webp

Diawara bence de belirttigim gibi kapali kutu ama o yuku Carvalho'dan iyi kaldirir diye dusunuyorum tuttugu takdirde

diawara konusu gecen sezon da yapilmisti . o donemki yorumumu tam olarak peekistirip guncelledim nacizane. kanimca *dogru profil degil bir kac onemli kritik parametreler ozelinde .
gecen sezon genel performansimiz ve su iki hzrlik macinda net bold emin oldum; carvalho turu bir tipoloji elzem.

goreceli tabiki secimler. saygi duyarim.

2 -3 senelik gidişatta bu olmalı ve oturtulmalı bence - bu sezon özelinde şampiyonluk/avrupa bileti vs için skoru taşıyacak adamda gerekli diye düşünüyorum ama.
Ben Sergio'dan enteresan bir skor katkısı alınabileceği hissine sahibim. 1 sene önce bir şekilde 20 golü görmüş bir oyuncu.

Duyum showww

"Munihli olmayan bir oyuncu Galatasaray'a gelmek istiyor" - Yunus

"Harit..." - Kemal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt